Clickmed
programare rapida la medic

Mâncarimi ale unor părți ale corpului ?

Dermatita
Intrebare postata de Kozma Lenuța cu 5 luni in urma

Bună ziua am o problema foarte mare dacă m-ați ajuta cu un tratament acum 4 ani a început să mă manânce în podul palmei apoi pe toată suprafața palmei și a degetelor cum mă scărpinăm ieșeau în evidență niste zgrabunte roși ziceai că sunt cu apa dar nu erau ,după câteva zile se făceau maroni la culoare și în timp se uscau și îmi mergea pielea dar problema este cea mai mare căci aveam mâncarimi în zona genitala și la fund aveam niste mâncarimi de îmi venea să mă rup toată,am fost la ginecolog am făcut o grămadă de analize nu am nimic am fost la 4 dermatologi mi-au dat o grămadă de tratament dar nimic ,doua săptămâni sunt bine iar apoi iarăși încep mâncărimile în special în zona genitala noaptea va rog daca puteți să mă ajutați cu un tratament

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mâncarimi ale unor părți ale corpului ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 5 luni)

Buna ziua,

Puteti incerca cateva lucruri pentru a trata mancarimile:

1. Mentineti o buna igiena personala: Asigura-te ca te speli zilnic, folosind produse delicate si neparfumate. Evita sa folosesti sapunuri sau geluri de dus care ar putea sa agraveze mancarimile.

2. Evita frecarea sau scarpinarea: Chiar daca este tentant sa te scarpini, incearca sa eviti acest lucru. Scarpinatul poate irita si inflama pielea, intarziind vindecarea. Poti utiliza comprese racite sau lotiuni calmante pentru a ameliora mancarimea.

3. Hidrateaza-ti pielea: Utilizeaza o crema hidratanta blanda, care nu contine parfum sau substante iritante. Aplica crema pe zonele afectate de mancarime, de mai multe ori pe zi.

4. Poarta haine lejere si bumbac: Hainele stranse sau fabricate din materiale sintetice pot agrava mancarimile. In schimb, poarta haine lejere si realizate din bumbac, care permit aerisirea pielii.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/dermatologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Ingrijirea-pielii/pielea-uscata-si-senzatia-de-mancarime-a-pielii_1372

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.