Clickmed
programare rapida la medic

De ce sunt atât de obosită mereu și ce suplimente mă pot ajuta?

Anemie Oboseala cronica
Intrebare postata de Utilizator11630315216 cu 2 ani in urma

Bună, postez aici in speranța că mă va ajuta cineva. E o problemă oarecum minoră și de-asta nu mai vreau să merg la doctor. Scuze daca postarea e foarte lungă.
Oh 22 ani, 1,68 și 57kg daca ajuta cu ceva
La niște analize mai vechi mi-a iesit că am anemie de care nu pot să scap de câțiva ani, atunci doctorul mi-a zis că nu pot asimila fierul. Bun alte persoane mi-au mai zis că am deficiențe de calciu si magneziu pentru că am multe crampe și cârcei și am pete albe pe unghii și sunt foarte subțiri. În general am foarte puțină energie, obosesc repede, dorm și vreo 12 ore noaptea și 3 după amiaza, deci oboseala nu e de la lipsa de somn în niciun caz, am amorțit corpul, dar cred că asta e de la lipsa efortului fizic și de la faptul că mănânc puțin, oh și am dureri de cap destul de dese, să zicem o dată la 2 zile, pe scurt mă simt ca un cadavru.
Bun, acum întrebarea mea e ce suplimente aș putea să iau să mă ajute cu toate astea? As vrea să-mi schimb programul și ce mănânc și vreau să mă apuc de exercitii și chestii productive, dar efectiv nu pot să mă ridic din pat oricâte chestii motivationale ascult sau lucruri importante as avea de făcut. Mă gândesc că am nevoie de un mic imbold să am mai multa energie ca să schimb ceva. Oh și am observat ca energizantele nu mă ajută, cu ocazia asta am dezvoltat și o mică dependență de monster și cola :))
Am luat un timp vitamax vreo 2 luni și m-am simțit ok, dar atunci făceam și mult sport și mâncam mai mult și nu prea imi dau seama daca e de la el sau de la stilul meu mai sănătos de pe atunci. Multumesc🤍

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce sunt atât de obosită mereu și ce suplimente mă pot ajuta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 2 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Stresul-si-sindromul-de-oboseala-cronica/epuizarea-si-oboseala-semnele-unor-afectiuni-grave_16200

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.