Clickmed
programare rapida la medic

De ce dl dr Condrovici Radu medic familie brasov refuza sa viziteze pe Iordan Maria acasa ,la pat .?

Accident vascular cerebral
Intrebare postata de Utilizator21535646802 cu 5 ani in urma

D-le doctor Condrovici ,am o vecina bolnava ,accident vascular ,nedeplasabila,sunteti medicul ei de familie,e bolnava din luna noiembrie si in atatea luni nu ati vrut sa veniti o data la ea acasa sa o consultati ,fiica ei va rugat ,ati refuzat pe motiv ca nu aveti timp ,aveti datoria d-le doctor ,ma vad eu nevoita sa apelez la Bucuresti la posturile Tv Antene ,o sa solicit un reporter sa va ia un interviu sa auda o tara intreaga dece sunt in stare medicii nostri de familie ,care iau un sac de banii pe spatele nostrum si serviciile sunt mizerabile ,unii ne tratati ca pe mosia dv,sa nu uitati ca noi va platim ,sunteti in slujba noastra ,eu am scris ce am sesizat ca sunteti incompetent ,eu nu voi lasa cazul asa ,o sa vedeti

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce dl dr Condrovici Radu medic familie brasov refuza sa viziteze pe Iordan Maria acasa ,la pat .?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.