Clickmed
programare rapida la medic

Mi-a intarziat 14 zile menstruatia

Tulburari menstruale
Intrebare postata de MembruMobileApp303026 cu 8 ani in urma

Buna. Va rog ajutati-ma cu un raspuns, sfat, ceva. 14 zile mi-a intarziat menstruatia si ciclul nu imi vine si nici nu sunt semne. Ultimul contact sexual neprotejat l-am avut in a 2a zi dupa ce mi-a trecut menstruatia. In ultimele luni mi-a venit aproximativ in aceleasi zile, 4-5-6. Dar in trecut mi s-a mai intamplat sa intarzie asa. Precizez ca am dureri de spate in partea stanga, medicul mi-a zis ca trebuie sa fac miscare (poate are vreo legatura durerea cu intarzierea). Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mi-a intarziat 14 zile menstruatia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

Intarzierea menstruatiei poate fi cauzata de o varietate de factori, inclusiv stresul, schimbarile in stilul de viata, anumite medicamente, problemele hormonale si desigur, sarcina. Daca ai avut un contact sexual neprotejat, exista posibilitatea unei sarcini, chiar daca acesta a avut loc in a doua zi dupa ce ti-a trecut menstruatia. Durerile de spate pot fi sau nu legate de intarzierea menstruatiei, insa este greu de spus fara o evaluare medicala.

In acest moment, cel mai bun sfat pe care il pot da este sa faci un test de sarcina. Daca rezultatul este negativ si menstruatia tot nu apare, cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
https://sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/intarzierea-menstruatiei_9491
https://sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/de-ce-intarzie-menstruatia_13859
https://sfatulmedicului.ro/Investigatii-in-sarcina/totul-despre-testele-de-sarcina_1326

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.