Clickmed
programare rapida la medic

Dieta Ulcer!!!

Diete
Intrebare postata de andreea.floyd cu 8 ani in urma

Bună ziua. Am fost diagnosticată cu sindrom dispepctic ulceros. Iau tratament cu Duspatalin și Famotidină, seara, cu 30 de minute înainte de masă și Ibutin + Esomeprazol (Emanera) dimineața, cu 30 de minute înainte de micul dejun. Este corect felul în care iau pastilele? Grupate două câte două?
Când vine vorba de dietă, nu-mi trece nimic prin cap. Internetul vuiește de lucruri care se contrazic. Pe o parte se spune că e bine să bei LAPTE în fiecare zi, în alte părți se spune că mai rău face. PORUMBUL ba e bun, ba nu e, la fel și cu smântâna.
Simptomele se ameliorasera în primele 3-4 zile de dietă, însă de ieri (am mâncat supă cu porumb, fasole verde, morcov, conopidă și piept de pui iar la cină, cartofi fierți cu smântână) au început iar înțepăturile și durerile abdominale. Menționez că am băut și un ceai gastric recomandat pentru ulcer, făcut din mai multe plante naturale, printre care și menta. Dar am citit că nici asta nu-i bună pentru ulcer.
Poate cineva (de preferabil, care a avut ulcer) să-mi spună cam ce mâncăruri se pot prepara, ce alimente trebuiesc consumate zilnic?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dieta Ulcer!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.