Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot trata raspuns medic

Migrena
Intrebare postata de mihaelavalentina cu 11 ani in urma

Sufar de migrene de la varsta de 14ani,am facut tot felul de examene,tratamente.acum am 28 de ani.deci am indurat 14 ani de durere dar spre fericirea mea,aceste crize,eu,le am doar o singura luna pe an,nu e o luna fixa,alterneaza,acum doi ani am avut crize in iunie,anul trecut in octombrie si toate aceste crize imi apar doar seara la o ora dupa ce adorm...nu va pot spune ce durere...am ajuns si la urgenta dar nu au putut sa-mi faca nimic...cand am avut primele crize medicii mi-au spus ca dupa ce voi incepe viata sexuala imi vor trece,dupa aceea mi-au spus ca ar fi bine sa am un copil.am si copil.acum mi-au spus ca poate cand voi intra la menopauza imi vor trece...ce pot face?traiesc mereu cu frica ca pot reaparea in orice clipa...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot trata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.