Clickmed
programare rapida la medic

Accident vascular ischemic raspuns medic

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de maria1040 cu 11 ani in urma

Tatal meu a suferit un accident vascular ischemic,cand l am gasit cazut era in inconstienta totala..dupa ce a venit salvarea si l a monitorizat si a revenit si a spus ca nu a cazut,doar i s a facut rau..cum a ajuns la spital si i au facut injectie de subtierea sangelui nu a mai putut sa vorbeasca..este internat si monitoriza,diagnosticat cu accident vascular ischemic..are toate simturile,misca mainile picioarele...,se agita ca nu poate pronunta..este tratat cu celebrolisine si clexan de 10.va mai putea vorbi???si c am cand??????????????

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Accident vascular ischemic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,

Pierderea capacitatii de a vorbi dupa un AVC este destul de des intalnita. Ce va trebui sa faceti este sa incepeti cat mai repede recuperarea vorbirii. In primele 3 luni va recupera si dansul spontan, dar cu ajutor de specialitate rezultatele vor fi mai mari. Totusi, este important sa stiti ca poate dura in jur de 2 ani pentru a isi recupera capacitatea de vorbire la nivel conversational, necesitand munca sustinuta zilnica. Sunt si cazuri in care recuperareaza foarte repede, dar sunt extrem de rare.
Daca sunteti din Bucuresti ma puteti contacta.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Accidentul vascular cerebral.

Inscrie-te aici!
Advertisement
maria1040 (acum 11 ani)

astazi i am facut tomograf pt ca suntem din Rm Vl ,si el a suferit accidentul vascular sambata 9 martie,aici spitalul nu are la dispozitie tomograf sambata si duminica...rezultatul maine..va tin la curent si multumesc din suflet..sunt diperata ca la tomograf doctorita ar fi avut semne de intrebare ca ar fi un avc acut stang mai mare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maria1040
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maria1040
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ion (acum 10 ani)

Buna ziua. In octombrie 2010 am suferit un avc ischemic cu pareza pe partea dreapta.Pana in prezent m-am recuperat 85% insa singura nemultumire este mersul: piciorul drept de la genunchi nu si-a revenit in totalitate adica mai precis nu am control pe el in totalitate.Imi fuge genunchiul f. tare.Dr.fizioterapeut mi.a indicat ultima solutie; orteza de genunchi.Eu totusi mai sper dupa cata miscare si sport fac.Totusi un sfat este binevenit prt.recuperarea genunchiului si mersul perfect. Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.