Clickmed
programare rapida la medic

Vreau sa renunt la anticonceptionale

Endometrioza
Intrebare postata de claudia_tttt cu 11 ani in urma

In 2009 am fost operata la ovarul stang (din care s-au excizat doua treimi) si diagnosticata cu endometrioza. De atunci folosesc neintrerupt Yasmin. De la un timp am inceput sa am bufeuri de caldura lungi si dese, mi-au aparat niste pete maronii pe fata, si la ultimul control (in februarie) mi s-a spus ca am chisturi multiple la ambii sani, plus ca mi-e frica sa nu fi facut cheaguri de sange, intrucat simt junghiuri in piept si in bratul stang din vreme in vreme. Am auzit ca nu e bine oricum sa fie luate fara intrerupere atata timp, totusi mi-e frica sa fac o pauza. Am incercat sa le opresc anul trecut, am avut o dereglare de ciclu foarte serioasa, cu sangerare nonstop timp de doua saptamani, apoi am schimbat cu alte anticonceptionale care insa nu mi-au priit, asa ca am trecut din nou la Yasmin. Pe de alta parte insa la ecografie nu mi-a mai iesit nimic la ovare. Oare e in regula sa renunt la ele? Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau sa renunt la anticonceptionale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

doina briceag (acum 11 ani)

Buna. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu medicul tau ginecolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de doina briceag
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de doina briceag
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
miha (acum 10 ani)

Va sfatuiesc daca sunteti castorita sa faceti un copil cat mai repede pt ca orice boala dispare,chiar si cancerul.
Toate anticonceptinalalele sunt avortive ,pe langa faptul ca traiti in pacat folosindu-le ,puteti perde multe sarcini fara sa stiti si induceti un stress mare organismului care a fost proiectat la femeie pt nasterea de copii.Blocand aceasta functie ,organismul ca sistem biologic se simte inutil si da comanda de autodistrugere prin boala sau moarte.Nu va jucati,nici cu sufletul ,nici cu trupul d-voastra.
Daca nu sunteti casatorita ,inseamna ca traiti in curvie cu prietenul si este tot pacat.Trebuie sa va indreptati si sa va casatoriti si sa faceti copii si va va fi bine.
Va recomanda sa cititi carte Ridicarea casatoriei la rang de taina ,de pr.Arsenie Boca si sa vizualizati si Noua Medicina Germana ,cu Crina Veres pe youtube.
Cat mai repede sa aveti un parinte duhovnic sa va indrume(sa nu fie ecumenist).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andreea (acum 10 ani)

claudia sper ca problema ta sa se fi rezolvat , totusi poti incerca sa renunti sa vezi cum iti merge fara pastile si poate ai norocul sa si ramai graviduta, boala asta este dificila si vorbesc din punct de vedere personal.
miha tu vorbesti foarte sanatos, insa omiti niste lucruri , claudia are o boala care se pare ca nu ar mai recidiva daca ia un tratament hormonal continuu si anticonceptional, boala asta e abordata de medici asa cum pot si stiu si ei mai bine, nu are niste linii trasate clar.....iar ce vorbesti tu despre sarcina, tocmai asta este problema ca boala asta te impiedica sa ramai insarcinata, iar tratamentele pe care le faci tocmai pt obtinerea unei sarcini le faci(aici te-as ruga sa fi empatica). suntem multe cu boala asta care viseaza la un test pozitiv sau macar o luna fara dureri...
eu una nu mai tin niciun tratamet am 5 ani de cand ma lupt cu boala asta, cu operatii si hormoni si luni in care visam cu ochii deschisi ca vine un bebe.
copii sunt daruri de la Dumnezeu, iar femeile infertile asteapta aceste daruri si trec prin multe incercari, iar faptul ca duhovnicii sunt ecumenisti sau nu, cum iti dai sema? scrie pe usa bisericii? aici ai o atitudine anticlericala , care nu cred ca este in traditia noastra crestin-ortodoxa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.