Clickmed
programare rapida la medic

Durere Trapez, Dorsal, Omoplat

Diverse
Intrebare postata de membru220130 cu 11 ani in urma

Buna ziua! De aproximativ 6 luni dupa ce am ridicat ceva foarte greu pe umeri, nefiind incalzit si l-am apucat si putin ciudat, am suferit de o intindere la spate sus partea stanga: muschiul trapez si dorsa ( adica durerea se indindea pe ceafa si spre coaste, totul se intampla pe partea stanga). Mi s-a spus de catre oameni, nu de specialisti ca se rezolva cu repaus si imi trece in cateva luni. Am asteptat o luna fara sa fac efort si nu mi-a trecut. Apoi am inceput sa lucrez tractiuni in mare parte am zis sa fac exercitii ca poate ajuta si tot asta fac pana acuma. De atunci am ramas intepenit la pat o data in sensul ca nu mai mai puteam misca cred ca am facut o contractura musculara, dupa 2 zile am reusit sa merg (asta a fost cam acum 2 luni). Si astazi simpt aceeasi durere specificata mai sus; ma deranjeaza mai ales dimineata cand ma trezesc nefiind corpul incalzit ma doare mai rau si de asemenea simt si un disconfort spre pe bratul stand plecat tot de la spate de acolo. Astazi am citit pe internet si am gasit asa zisa "Winged scap**a" nu am gasit varianta in limba romana, in orice caz este vorba de o deplasare a omoplatului. Am cautat poze si nu mi se pare ca intru in aceste cazuri, iar omoplatii mei par a fi identici. De asemenea nu cred ca as avea o problema nici la coloana vertebrala deoarece nu ma doare la apasare iar durerea este doar pe partea stanga. Am luat in calcul ca a fi o problema musculara si mi se pare ca am deja de foarte multa vreme aceasta durere si nu se mai vindeca.

Mentionez ca durerea nu este insuportabila pot spune ca este mai degraba un disconfort si o greutate in acea zona, se accentueaza in momentul stretching-uli. Varsta mea este de 18 ani , sunt baiat si sunt amator de sport.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere Trapez, Dorsal, Omoplat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

florin (acum 10 ani)

ma de 2 zile am patiti si io ceva asemanator am facut trapez la sala si cred cam facut intindere ma doare trapezu omoplatu si pe coaste in partea stanga ceva sfaturi?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
dan (acum 8 ani)

Eu personal am avut intindere/ruptura toe partea stanga ,nici ungunente sau x comprimate nu au avut nici UN efect durere insuportabila dimineata sau in timpul nopti timp de 6 luni .
Deoarece eram in domeniul sportului am incetat activitaatea or perioada respectiva si stopat suplimentelw pana intro zi cand Nemai ac***a solutii la respectiva problema stateam pe ganduri la ce as putea face in legatura cu problema.
Si a venit si I formatia care multi nu credeau ca e posibil sau sunt impotriva. Glutamina X ori or zi depinde de prospect si recomandare .Si intro saptamana am fost ca nou ,mentionnez am luat timp de 7 zile plus repaos nici cel mai mic efort si In present ma pot bucura in continuare de ridicat /impins greutati si multe alte activitati in cadrul Bodybuilding-ului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.