Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de ajutorul vostru...

Diverse
Intrebare postata de oana85p cu 11 ani in urma

Buna ziua ,apelez la ajutorul vostru in speranta ca ,poate s-a confruntat cineva cu asta sau macar stie cineva despre ce poate fi vorba..
De ceva timp dupa ce ma trezesc dimineata dupa vreo 10 min.ma i-a o stare de somn,privirea parca imi fuge si simt o tensiune continua in cap,o senzatie de cap greoi si tensiune.
Din cauza asta nu pot face nimic,neglijez si activitatile zilnice,cel mai tare ma deranjeaza aceasta stare de somnolenta si tensiunea care o simt in cap..
Mrturisesc ca alaptez(fetita are1 an si 3 luni)
Rog cine ma poate ajuta ca am facut depresie din cauza ca nu stiu ce am,ma gandesc la tot felul de lucruri:(
Alte simptome ar fi: uit f des,ma gandesc sau spun un lucru si in momentul urmator am uitat despre ce vorbeam sau ce am vrut sa fac,mi se intampla chestia asta din ce in ce mai des,imi cade parul f mult ,asta in ultimul timp asa ca ma gandesc ca poate fi si anemie ,nu stiu,si uneori am dureri intense de cap,tampla si ochiul drept.,am si un inceput de sinuzita
Am inceput sa iau niste vitamine (ca,zn,mg)si vit b6 +fe crezand ca e anemie dar vad ca a trecut o luna si nici o ameliorare..
Deci,ce ar putea fi?
Intentionez sa consult un medic dar din cauza ca nu am cu cine lasa copiii tot aman:(asa ca pana voi ajunge la medic sper sa gasesc aici raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de ajutorul vostru..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Buna (acum 11 ani)

Da, cunosc astfel de simptome si te pot ajuta fara sa trebuiasca sa iesi din casa. Scrie-mi un email la ***@yahoo.com

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.