Clickmed
programare rapida la medic

Entorsa de glezna raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de gigi78 cu 11 ani in urma

Buna ziua as avea si eu o antrebare la dumneavoastra ma numesc Mihai si sunt din spania an urma cu 2 saptamani am facut o entorsa de glezna la un meci de fotbal nu am consultat un medik ptra ca nu prea stiu sa vb limba deorece nu sunt de mult timp an spania dupa ce am facut entorsa am ma-m putut deplasa pe picioare cu o mica durere dar a mers am ajuns acasa si am pus gheata a doua zi se umflasera putin nu sa vinetit piciorul an momentul de fata pot sa merg si nu ma doare deloc .. dar ma tine nu daca pun talpa pe sol nu ma lasa sa al aplec an fata picioru ,,ceva ma tine am folosit sfolosesc fastum gel de vreo 2 ziile . ce ma sfatuiti ar trebui consultat un medic specialist ... multumesc anticipat !!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Entorsa de glezna"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua!
Entorsa presupune ruperea de ligamente sau a anumitor fascule din ligamentele care stabilizeaza glezna iar vindecarea lor dureaza pana la 3 luni, perioasa in care dumneavoastra veti resimti durerea la solicitarea lor ( in anumite pozitii ale piciorului). Tratamentul este de repaus 7 zile( post traumatism) cu piciorul ridicat si aplicatii de gheata, in asociere cu administrarea de fastum gel ( sau alte unguente ce contin antiinflamator) sau , daca e nevoie pentru ameliorarea durerii, administrare de antiinflamatoare pastile( gen ibuprofenm diclofenac, etc). Ulterior, exista exercitii ce tin de recuperarea cat mai rapida a piciorului ( recomandata de regula de medicul de specialitate).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
gigi78 (acum 11 ani)

buna ziua an urma cu cateva saptamani v-am pus o antrebare an legatura cu entorsa de glezna pe care am facuto acum o luna si jumate as avea o alta antrebare nu ma mai doare an timp ce pasesc an schimb simt o tinere asa care nu ma lasa sa pasesc normal . nu administrez antiinflamator deoarece nu ma doare folosesc un ciorap elastic pentru glezna ..dar problema ce ma farmanta este alta ca sa format ca un nod de marimea unei nuci si este tare .ce safaturi ami dati sa folosesc mai ciorapul elastic sau sa consult din nou un medik .. multumesk anticipat !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gigi78
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gigi78
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
AnaMaria (acum 10 ani)

Bună ziua! Mă numesc AnaMaria și acum 2 zile cred că mi-am întors piciorul am alunecat pe el și acum mă doare foarte tare și nu pot păși pe el. Merg foarte încet și abia mă mișc. Mi-am pus gheață și mi s-a umflat puțin. Acum începe să îmi amorțească tot piciorul câte umpic. Am luat o pastilă nurofen pentru că mi sa spus că ameliorează durerea. Ce ar trebui să fac?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
D.Roxana (acum 7 ani)

Buna seara! As vrea si eu sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la cateva intrebari....In luna decembrie, mama mea a calcat stramb si a facut o entorsa. Aceasta nu a fost tratata deoarece nu i-a dat mare importanta, in schimb si-a masat piciorul aproape in fiecare seara, lucru care a dus la agravarea acesteia... in cele din urma, datorita durerilor.. dupa aproape 3 luni s-a decis sa mearga la medic, i s-a facut radiografie si i s-a spus ca nu ar avea ce sa ii mai faca, trebuia sa mearga la spital de atunci... i s-au dat cateva antiinflamatoare si i s-a recomandat repaos la pat. Din nefericire mama mea nu poate sta locului nici macar 5 minute si nici locul de munca o ajuta prea tare. I s-a spus ca o sa aiba aceste dureri toata viata. Chkar nu se poate face nimic?

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11553111218 (acum 5 ani)

Buna ziua ! Am o entorsa la piciorul stang am avut piciorul în gips si astazi mi l-am dat jos si tot ma doare la fiecare pas si nustiu ce sa fac sa ma duc la medic iarăși puteți să-mi spuneti va rog frumos am nevoie de un raspuns!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11553111218
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11553111218
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.