Clickmed
programare rapida la medic

.........

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de cristinajiga cu 12 ani in urma

Buna ziua ma numesc cristina am 16 ani aproape si din vara am o problema. in iulie am lesinat prima oara fara sa fiu stresata sau sa ma supar. atunci parintii au chemat salvarea si am fost dusa la spitalul municipal slatina olt , am stat internata pentru analize 3 zile si au iesit perfect. m.au trimis la NPI si acolo mi,au zis ca epilepsie, mi,a dat neurotop retard doamna doctora naie niculina, 3 luni de zile am luat aceste pastile plus xanax si serlift ca a zis ca am si depresie, apoi aceste lesinuri s,au indesit si am hotarat cu mama si tatal meu sa mergem l spitalul alexandru obregia unde am stat internata sectia neurologie infantila si ziceau ca nu am nimik ca eu ma prefac (unele asistente) datorita faptului ca analizele imi ieseau ffff bune ,am facut EEG, CT,etc. acum iau paroxetina data de psihiatru si levomaprazonim. acum inca mai lesin o data la doua zile minim. nu stiu cum sa ma comport in fata acestei situatii, lesin si la sperieturi , ......am ezitat sa sp ca atunci cand lesin sunt inconstienta ,....va rog sa,mi spuneti si dvs parerea dvs......cu espect o fata doar de 16 ani

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "........."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Buna Cristina (acum 12 ani)

Cand analiezele ies bune doctorii dau mereu vina pe pacient ca se preface deoarece medici in general nu cred ceea ce spun pacientii ci cred numai analizele. In astfel de cazuri sunt si mai superficiali.
Bineinteles ca ai ceva insa ce ai este la nivel de nervi, subtil si nu arte cum sa iasa la analizele grosolane care se fac in medicina. Ceea ce ai insa este cunoscut in homeopatie si usor vindecabil cu un anumit remediu homeopat. Medicamentele pe care le-ai luat nu sunt bune, au efecte adverse serioase si ti-au indesit lesinurile, dupa cum vezi. Trebuei sa mergi la un medic homeopat bun, cel mai bine intr-un oras mare. Nu stiu unde locuiesti, iti pot recomanda eventual un medic bun.
Nu mai fi atat de naiva sa inghiti orice pastila ti se da, efectele negative tu le i suporta si nu medicul.
Cu pastile chimice oricum nu ai nici cea mai mica sansa de vindecare. Pastillele date pana acum oricum au fost date complet aiurea si la ghiceala. Daunele de la astfel de pastile pot fi mai grave decat boala initiala tratata cu ele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
cristinajiga (acum 12 ani)

eu locuiesc in draganesti olt dar puteti sa,mi recomandati un medic . multumesc mult pentru raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristinajiga
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristinajiga
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
julia (acum 11 ani)

buna cristina! sper sa citesti ce iti scriu. la fel m-am chinuit si eu cu fiica mea.foarte multi medici nu stiau ce are cam aceleasi simptome ca si la tine.intr-un final, sa aflam de la un medic hematolog din cluj,ca are alfatalasemie.acum e bine,continuam analize la 6 saptamini si tratament.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.