Clickmed
programare rapida la medic

Balonari excesive !

Diverse
Intrebare postata de Aurelia cu 12 ani in urma

Buna ! Ma numesc Aure si am 16 ani. Am o problema foarte stresanta si care imi provoaca neliniste.
De ceva timp, mai exact cam de 1-2 ani, am inceput sa ma simt "umflata" in burta...precum balonarile. Numai ca atunci cand mananc normal simt ca "imi explodeaza" burtik(ma balonez si vizibil si inca cum!),Nu pot zice ca sunt grasa....doar burta ce e...
De ex.,daca as bea doua pahare cu apa dimineata cand burtik e mai mica...imediat apare balonarea, mai ales vizibila, orice as manca sau bea cat de putin aceiasi situatie, a devenit chiar iritabila problema asta. Adevarul e ca atunci cand eram mai mica mancam dulcirui in p***ae, dar cam de 1 an am lasat''o mai moale, potspuneca in ultimul timp consum f rar...In fine, acum 7-8 luni am mers pt a face o consultatie ...in legatura cu respectiva problema...analizele au aratat ca am helicobacter pylori....doctora mi''a spus ca vaa trebui sa urmez un tratament pt a scapa de aceastabacterie, astfel imi vor disparea si asa zisele balonari...am urmat tratamentul, dupa terminarea acestuia m''am intors pt analize, acestea imi iesisera negative, deci scpasem de bacterie!!!

Dar surpriza! Balonarile n''au disparut...De cateva luni sunt 70-80%vegetariana, dar nu pare sa se itamlpe mari schimbari...am incercat si sport...dar nimic!!!chiar si cand mancam fructe si legume, balonarile nu intarziau sa apara:(. Varog sa ma ajutati....Cam ce credeti ca as putea avea? Ce-as putea face in privinta asta?Daca aveti idei va rog add aureaurelia13
Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Balonari excesive !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

medy (acum 8 ani)

poti sa imi spui si mie care era cauza ,,balonarilor tale,, am aceleasi simtome ca in descrierile tale multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.