Clickmed
programare rapida la medic

Stres mare

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de Simona328 cu 13 ani in urma

Sunt mama a 2 copii, unul de 2 ani si o luna si unul de 10 luni. Sotul lucreaza nu prea poate sa ma ajute prea mult, iar eu ma descurc cam singura. Am ajuns intru-un moment in care simt ca nu mai pot....sunt foarte nervoasa....noaptea nu prea ma odihnesc din cauza celui mic...iar ziua trebuie sa le fac fata...si cu toate treburile casei...uneori nici eu nu ma recunosc....copii au mare nevoie de mine acum...sunt foarte energici...cel mic vrea sa mearga mai tot timpul...nu mai sta locului...nu stiu ce sa fac...asi lua ceva sa fiu un pic mai calma...dar nu stiu ce...Va rog sa imi da-ti un sfat...sa pot continua ....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stres mare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Sheila (acum 13 ani)

Ar fi bine daca cineva te-ar ajuta macar cateva ore pe zi, sau sotul sa-si i-a cateva zile de concediu pentru a sta si el cu copii si tu sa te odihnesti. Nu ar fi indicat sa iei ceva pt a te calma, ai nevoie de odihna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
maria (acum 13 ani)

daca ai sa gasesti o solutie sau vreo metoda miraculoasa te rog sa ma anunti. te inteleg foarte bine , si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine doar ca ai mei sunt gemeni si au acum 2 ani si jumatate. sunt foarte nazdravani si au o energie ceva de speriat iar eu nu mai fac fata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
loredana_p (acum 13 ani)

Doamna Simona, eu am avut problema asemanatoare cand am ramas singura sa am grija de casa, o prietena mi-a recomandat un produs naturist Rhodiolin care fara sa exagerez mi-a schimbat viata!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de loredana_p
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de loredana_p
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.