Clickmed
programare rapida la medic

Postinol 2

Ciclul menstrual
Intrebare postata de dayzy cu 14 ani in urma

Buna ziua,am facut sex cu prietenul meu si prezervativul s-a rupt.am luat prima pastila de postinol 2 la aprox 19 ore de la comtactul sexual si a doua pastila la 12 ore dupa prima.ce sanse exista sa raman insarcinata?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Postinol 2"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

raluca (acum 14 ani)

Buna dayzy,

Poti sta linistita caci insarcinata nu esti, atata timp cat ai luat pastila. Ai grija ca pe viitor sa te protejezi sa nu ai surprize neplacute. Pe curand!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
dornea ioana (acum 14 ani)

Buna ziua,
am si eu o intrebare. Postinorul impiedica ovulatia? Va spun ce s-a intamplat. Eu imi doresc tare un bebe, mi-am cumparat teste de ovulatie si am inceput sa le fac din ziua a zecea de dupa menstruatie. In ziua a 12-a a iesit pozitiv, dar liniuta nu se vedea decat putin. In seara aceea am avut contact sexual, si desi imi doresc tare un bebe, la insistentele sotului am luat a doua zi o pastila de postinor. Tot atunci, deci in ziua 13, mi-am mai facut un test de ovulatie si a iesit pozitiv, se vedeau bine ambele liniute. Eu am dedus ca urma sa fiu la ovulatie cam in 24 de ore. Dar oare dupa pastila de postinor luata, s-a mai produs ovulatia??? Tin sa mentionez ca pe cea de-a doua pastila pe care trebuia sa o iau la 12 ore nu am mai luat-o. Am avut contact sexual a doua zi , deci a 14-a si nu am mai luat nimic. Ce sanse sunt sa fiu insarcinata??? Vreau sa stiu daca am luat pastila de postinol in ziua a 13-a si urma sa fiu la ovulatie, asa au aratat cel putin testele, aceasta s-a mai produs sau a fost oprita de pastila???
Va rog din suflet un raspuns. Nu stiu ce a fost in capul meu cand am acceptat sa iau pastila!!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.