Clickmed
programare rapida la medic

E posibil sa raman insarcinata?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de daniela m cu 14 ani in urma

Am o intrebare pt dumneavoastra.E posibil sa raman insarcinata daca am avut raport sexual neprotejat inainte de venirea ciclului menstrual cu 6 zile ac***a in vedere ca am un ciclu destul de regulat,adica in ultimele 3 luni s-a respectat aceeasi data?Va rog sa imi raspundeti ca sunt cam ingrijorata.Va multumesc.Si este adevarat ca nu poti ramane insarcinata inainte si dupa ciclu cu 7 zile?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E posibil sa raman insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

sorin (acum 14 ani)

Daniela eu sunt baiat si nu stiu foarte multe dar in legatura cu ultima ta fraza da din cate stiu eu nu poti ramane gravida inainte si dupa ciclu dar mai exista si excepti.Sfatul meu este sa mergi la un medic ginecolog si intreaba-l tot ceea ce vrei sa sti despre problema ta pt ca nu te va costa nimic si pana la urma nimeni nu vrea o sarcina nedorita.Si nu uita pardon nu uitati purtatii prezervativ pt ca placerea neprotejata aduce responsabilitati. Te salut si sper ca testul sa iasa negativ.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Urlatica (acum 14 ani)

Da este posibil. Si inainte si dupa iti spun din propia experienta. Am ramas insarcinata dupa a 3 a zi,iar acum am o minune de fetita. Ai grija daca nu-ti doresti acest lucru, cel mai sigur protejeajate sunt multe metode.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Urlatica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Urlatica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alysa (acum 10 ani)

nici o metoda nu e sigura,nici cea a calendarului,nici contraceptive si ici macar prezervativ,cu toate am patit-o,la fel si prietenele mele,doua chiar am acum copii protejandu-se in tipul actului cu prezervativ.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.