Clickmed
programare rapida la medic

Va rog frumos o parere!SENZATII DE UMEZEALA la supr. encef.

Migrena
Intrebare postata de Angela17 cu 15 ani in urma

De un an de zile am niste simptome stranii,simt parca s-ar scurge un lichid la suprafata creierului, in partea superioara a lui, adica la un moment dat simt senzatia de umezeala pentru citeva secunde ,parca s-ar incepe dintr-un punct de la suprafata encefalului si ar "curge", ma scuzati nu stiu cum sa ma exprim mai corect. Simptomele nu sunt permanente, pot lipsi cite 2-3 luni si aparea pt 1 zi sau unerori 1-2 saptamini.. Am fost la consultatie la medic neurolog,mi-a recomandat o analiza RMN pentru a exclude o tumoare, a iesit bine, nu s-au depistat formatiuni, insa am nishte chisturi in sinusurile maxilare(daca asta poate fi cauza),de marimi nu prea mari, medicul ORL mi-a recomandat sa nu fac pina cind operatie ci un tratament. Mi s-a verificat fundu ochilui, nu s-a depistat tensiune intracraniana.
Senzatiile au lipsit citeva luni si am lasat analizele, ieri au reaparut, modificari semnificative in viata nu provoaca,dar ma sperie mult aceste senzatii si nu prea pot dormi cind le am,de frica si de discomfort.

VA ROG FRUMOS O PARERE! ce poate fi? si cit de grav? ce ar trebui sa fac in continuare? si cel mai important sa imi fac griji sau sunt doar niste senzatii "false", si aceste scurgeri nu exista in realitate?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog frumos o parere!SENZATII DE UMEZEALA la supr. encef."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.