Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Noutati pe sfatulmedicului

Respiratie greoaie si dificila? Care sunt cauzele aparitiei acestor simptome Respiratie greoaie si dificila? Care sunt cauzele aparitiei acestor simptome

Respiratia greoaie, dificila, anormala se numeste dispnee. Dispneea este considerata o dificultate respiratorie si este o afectiune care consta in schimbarea ritmului si a intensitatii respiratiei. Dispneea (sau efortul respirator) este un simptom care se intalneste in cazul bolilor respiratorii si cardiace, dar si in cazuri nepatologice, cum ar fi efortul fizic intens.

Ce este otita de piscina si cum o tratam

Otita este inflamatia acuta sau cronica a membranei care captuseste conductul auditiv extern, in cazul otitei externe, respectiv cavitatea urechii medii, in cazul otitei medii. Netratata corect si la timp, otita poate duce la complicatii grave atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

Sanatatea la plaja - ce beneficii ne ofera marea si soarele

O vacanta pe litoral inseamna plaja si inot in apa marii si are multe efecte pozitive pentru sanatate, mai ales pentru copii. Insa trebuie tinut cont de sfaturile specialistilor, astfel incat sa te protejezi de razelele ultraviolete.

Ciresele - sursa inepuizabila de antioxidanti

Ciresele sunt sarace in calorii, aproximativ 59 de calorii la 100 grame. In schimb, consumul a 100 de grame de cirese acopera 20% din necesarul zilnic de vitamina C si 25% de vitamina A.

Autoevaluare manechin

Verifica simptomele

Indicati zona afectata si selectati simptomele manifestate pentru a identifica posibilele cauze medicale.

Porneste autoevaluarea

Articole recomandate

Parteneri