Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Gral Medical Bucuresti

Gral Medical Bucuresti

Prezentare Gral Medical Bucuresti

Vezi toata descrierea

Informatii Generale

Grupul Gral Medical a reusit sa construiasca o retea de 54 centre medicale in 8 judete din tara, dintre care 14 laboratoare, 28 centre regionale de recoltare, 14 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si 4 spitale oncologice, Spitalul OncoFort din capitala cu 4 sectii radioterapie, chimioterapie, chirurgie - camera implantabila pentru chimioterapie si dializa), Spitalul OncoFort Ploiesti, Spitalul OncoFort Craiova si Spitalul OncoFort Pitesti, unde lucreaza peste 1200 de medici si asistente.

Laboratoarele Gral Medical sunt acreditate conform SR/ISO/CEI 15189:2013.
Gral Medical asigura o gama completa de servicii medicale de cea mai inalta calitate, certificate de standardul ISO 9001:2008

In capitala Gral Medical pune la dispozitia pacientului urmatoarele centre de diagnostic si tratament:
Clinica de Diagnostic Gral
Clinica Gral Colentina
Clinica Gral Radiologie
Clinica Gral Plevnei
Spitalul OncoFort
Spitalul OncoFort Caloian
OncoFort Radioterapie
OncoFort Chimioterapie
Centrul de Dializa DialiFort

Noutati

  • Spitalul OncoFort Caloian, noul centru de excelenta in tratarea cancerului de tiroida din Bucuresti, ofera un tratament complet tuturor pacientilor din tara cu afectiuni endocrinologice. 
  • Gral Medical inaugureaza cel mai mare spital oncologic din judetul Arges. Spitalul OncoFort Pitesti ofera servicii de top in oncologia medicala, radioterapie, imagistica medicala si analize medicale de laborrator.
  • Reteaua de laboratoare Gral s-a marit cu 3 laboratoare si 3 centre de recoltare in capitala si orasul Bacau. Clinica OncoFort Bacau este un centru de diagnostic si tratament modern ce isi propune sa ofere servicii medicale personalizate in endocrinologie, medicina generala si ecografii (ecografie generala, mamara, tiroida, Doppler artere renale, Doppler carotide, musculo-scheletala etc.)

GRAL Medical, cel mai dinamic centru de servicii medicale din Romania, va ofera pentru “Suferinte Vechi, Tratamente Noi”. Mai multe informatii de interes public pe site-ul oficial www.gralmedical.ro

Detalii suplimentare puteti obtine direct la 021-323.00.00 \ sau la numarul scurt *GRAL (*4725)
www.gralmedical.ro

Gral Medical Bucuresti

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91, Sector 3

Tel: 0213230000

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
0:00-0:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!