Vaselina
Substanta grasa derivata de la petrol, care intra in compozitia pomezilor. vaselina este moale, alba, inodora si octuoasa la pipait. Aplicata pe piele, ea nu este absorbita, ceea ce justifica utilizarea sa ca excipient in anumite pomezi.
Pe aceeasi tema
- Sfaturi pentru o frumusete de durata
- Afectiuni comune ale picioarelor
- Ghidul barbatului in alegerea produselor de ingrijire personala
- 6 trucuri pentru ingrijirea pielii cu psoriazis in timpul iernii
- Primul ajutor in cazul epistaxisului (sangerarea nazala)
- Cosmeticele naturale si cosmeticele sintetice
- 10 trucuri pentru o piele sanatoasa pe timpul iernii
- Sexul si menopauza
- Informatii esentiale despre sindromul Sjogren
- HALLUX-VALGUS (monturi)
- 1
Cere sfatul medicului
afla raspunsurile la problemele tale
Afla acum
Dr Organic - Crema Anticelulitica
Efect antioxidant si de subtiere. Ajuta la imbunatatirea aspectului de coaja de portocala.
Efect antioxidant si de subtiere. Ajuta la imbunatatirea aspectului de coaja de portocala.









