Clickmed
programare rapida la medic

Ulei de masline raspuns medic

Diete
Intrebare postata de Preda12 cu 13 ani in urma

Cum identificam uleiul de masline extra virgin de falsuri?
putem sa ne incredem de eticheta de la supermarket?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ulei de masline"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

ana (acum 13 ani)

normal asa ar fi dar eu cred ca uleiul de calitate ar trebui sa fie verzui mai inchis si mai gros ca si consistenta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ioana (acum 13 ani)

auzisem mai demult ca uleiul extravirgin (original) este in sticle patratoase (nu rotunde) din sticla (nu plastic), mai inchise la culoare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
VALENTIN (acum 13 ani)

NU POATE FI IDENTIFICAT CU EXACTITATE . ITALIENII SUNT CEI MAI MARI FALSIFICATORI.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
camelia (acum 13 ani)

Nu exista o metoda infailibila de identifica uleiul original de unul fals, inainte de a deschide sticla. Uleiul adevarat are un miros usor amarui si acrisor, iar gustul usor astringent, amarui, fin. Cand il gusti parca vezi maslinele verzi. Idee: acum exista multi oameni care vin din Grecia de la munca, unii au muncit chiar la extragerea acestuia, ei sunt cei mai mai indreptatiti sa dea un sfat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
tony (acum 13 ani)

mda...am lucrat la fabrica de ulei si vreau sa zic ca uleiul bun trebuie sa fie mai gros si are gust amarui si pe fundul sticlei e posibil sa fie ceva grasime albuie.ala e calitatea superioara

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Enculescu Dan-Anton MDr. Enculescu Dan-Anton este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

va recomand crezzo sigur e extravirgin

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Enculescu Dan-Anton
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Enculescu Dan-Anton
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.