TSH marit sub tratament

Intrebare postata de ion325 cu 10 ani in urma - 3 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Diabetul zaharat Suprimarea tsh

Buna dimineata.
Am 31 de ani, si am fost diagnosticata cu hipotiroidie in 1992, moment la care am si inceput tratamentul cu Euthyrox 100. Tratamentul a dat rezultate, numai ca, simtandu-ma foarte rau in ultima vreme, am repetat analizele: TSH - 5.28 (val. de referinta 0.27-4.2), T3-1.4 (1.3-3.1), T4-80.3(66-181) si Anti-TPO-10(

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

ion325 (cu 10 ani in urma)

Buna dimineata.
Am 31 de ani, si am fost diagnosticata cu hipotiroidie in 1992, moment la care am si inceput tratamentul cu Euthyrox 100. Tratamentul a dat rezultate, numai ca, simtandu-ma foarte rau in ultima vreme, am repetat analizele: TSH - 5.28 (val. de referinta 0.27-4.2), T3-1.4 (1.3-3.1), T4-80.3(66-181) si Anti-TPO-10(

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maha (cu 9 ani in urma)

asa am fost si eu

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bucataru paula (cu 8 ani in urma)

hipotiroidie acuta 154,500 e periculos

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna ziua, Cred ca prezint probleme de urinare de o saptamana si jumatate. Mai exact, urina este inchisa la culoare. prezint usturimi in timpul urinarii... si, nu stiu daca are importanta,...

Intrebare postata acum 10 ani de in Incontinenta urinara.

Buna ziua, Petrec in fata calculatorului la serviciu aproximativ 10 ore si de aproape un an sufar de o conditie fizica slaba (forta foarte scazuta in muschii mainilor si ai picioarelor) care...

Intrebare postata acum 10 ani de in Sanatate prin sport.

Una dintre cele mai eficiente si sigure alternative la medicamentatia pentru tulburarile de somn si anxietate este Kava (piper methysticum). Despre Kava Numele de Kava se refera atat la...

Intrebare postata acum 10 ani de in Tulburari de somn.

Buna! In luna martie a acestui an am fost diganosticata cu tiroidita autoimuna - hipotiroida si mi s-a prescris tratament cu Ethyrox. La inceput luam cate 50 mg 6 zile/7 si nu am simtit nici o...

Intrebare postata acum 10 ani de in Dezechilibrele hormonale.

am fost diagnostica cu ureaplasma in urma unor analize de secretie. Am procurat medicamentul Josamycine (aflat in antibiograma - sensibil). Problema este ca nu stiu modul de administrare si...

Intrebare postata acum 10 ani de in Infertilitate feminina.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.