Piure de morcovi cu orez

Piure de morcovi cu orez

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Acest preparat recomandat in perioade de recuperare dupa debutul varsaturilor este usor de gatit si digerat, fiind benefic inclusiv femeilor insarcinate cu greturi persistente.

Ingrediente

  • 100 grame orez brun
  • 300 ml apa
  • 2 morcovi medii, taiati felii
  • 1 jumatate de lingurita patrunjel uscat
  • 1 sfert de lingurita chimen

Mod de preparare

  1. Umpleti o oala cu apa si adaugati orezul, lasandu-l la fiert acoperit circa 30 de minute (amestecati din cand in cand).
  2. Adaugati morcovul, acoperiti si mai lasati oala la fiert inca 15 minute.
  3. Transferati apoi orezul, morcovul, patrunjelul si chimenul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un piure (adaugati apa fiarta din oala, daca este necesar).
  4. Consumati preparatul imediat.
Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate