Inscrie-te pentru cele mai importante premii ale anului, in domeniul sanatatii!

Publicat la data de: 05 Noiembrie 2009 | Actualizat la data de: 05 Noiembrie 2009
Inscrie-te pentru cele mai importante premii ale anului, in domeniul sanatatii!

Gala Sanatatii editia a II-a

Pe 3 decembrie 2009 va avea loc a doua editie a evenimentului Gala Sanatatii, cea mai importanta manifestare dedicata premierii performantelor din sanatatea romaneasca! Evenimentul este organizat de Sanatatea Media Group, o companie de comunicare si relatii publice, specializata pe domeniul sanatatii, care si-a asumat rolul de a ridica standardele comunicarii in lumea medicala la un nivel profesionist.

Toate realizarile importante din sanatate si toate persoanele care au obtinut rezultate remarcabile in domeniul medical, pe parcursul anului 2009, intra in competitie pentru douasprezece categorii de premii:
• Premiul pentru leadership medical (public/privat);
• Premiul pentru inovatie in medicina;
• Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala;
• Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti;
• Premiul pentru programe business dedicate sanatatii (investitie privata/investitie de stat);
• Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii;
• Premiul pentru cea mai buna campanie de responsabilitate sociala;
• Premiul pentru cea mai buna campanie initiata de o companie farmaceutica;
• Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate (presa scrisa/presa audio-vizuala);
• Premiul eco-sanatate;
• Premiul pentru activitate didactica universitara;
• Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina.

Competitia pentru premiile Galei Sanatatii se desfasoara exclusiv pe site-ul www.galasanatatii.ro si presupune parcurgerea a trei etape distincte: inscrierea, votul publicului si votul juriului. inscrierea se poate face completand formularul de concurs disponibil pe site, invitatia de inscriere fiind deschisa oricarei persoane care a avut un cuvant de spus in sanatatea romaneasca, pe parcursul anului 2009. Oricine poate inscrie in concurs proiecte sau oameni care merita sa fie premiati la Gala Sanatatii 2009. Etapa de inscriere se va desfasura pana la data de 22 noiembrie 2009.

In perioada 23-29 noiembrie 2009 publicul va putea vota candidatul sau proiectul preferat, iar pe data de 30 noiembrie juriul va acorda propriile note si se vor stabili nominalizatii la premiile Galei Sanatatii, editia 2009. Castigatorii vor fi anuntati oficial in cadrul evenimentului festiv Gala Sanatatii, care va avea loc pe data de 3 decembrie 2009.

Gala Sanatatii este un eveniment care implementeaza un concept inovator, incurajand recunoasterea si aprecierea tuturor celor care contribuie la imbunatatirea sanatatii din Romania: medici care au obtinut rezultate remarcabile pe parcursul ultimului an, manageri de top din industria medicala, profesori, societati medicale, asociatii de pacienti, jurnalisti, companii farmaceutice si asociatii ale studentilor la medicina.
Gala Sanatatii este un eveniment Sanatatea Media Group.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Conferinta Internationala a anului 2009 din domeniul sanatatii: Chronic Disease & Health Management Conferinta Internationala a anului...

    Tarus media si Medical Service International, European Division in colaborare cu British Medical Journal, editia in Limba Romana au placerea de a va invita la cea mai importanta conferinta internationala a anului 2009 din domeniul sanatatii, din Sud-Estul Europei:...citeste mai mult

  • Solarul si riscurile expunerii prelungite la lumina solara Solarul si riscurile expunerii...

    Informatii tehnice 'Indoor tanning is out' , este numele campaniei mass-media initiata in Statele Unite de American Academy of Dermatology pentru 2008 - 2009. De ce oare? Despre riscurile expunerii prelungite la lumina solara, se vorbeste de mult, cu argumente...citeste mai mult

  • Evitati afectiunile dentare ale copiilor! Evitati afectiunile dentare ale...

    1. Folositi pasta de curatat dintii pentru copiii cu o varsta foarte frageda. 2. Puneti doar o picatura de pasta pentru copii pe periuta atunci cand se spala pe dinti. 3. Luati in calcul toate sursele de ingerare a fluorului inainte de a cere suplimente de fluorura...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate