Gala Sanatatii 2012 - premiaza excelenta în sanatate Editia a IV-a

Publicat la data de: 24 Septembrie 2012 | Actualizat la data de: 24 Septembrie 2012
Gala Sanatatii 2012 - premiaza excelenta în sanatate Editia a IV-a

Gala Sanatatii 2012, locul de intalnire a valorilor din sanatate, deschide cortina celei de-a patra editii, pe data de 12 decembrie, la Bucuresti, pentru a premia cele mai deosebite realizari din sfera sanatatii.

Gala Sanatatii are ca scop „promovarea tuturor valorilor si incurajarea celor care cauta modele in a urma exemplul personalitatilor de marca din lumea medicala”, dupa cum sustine Acad. Prof. Dr. Ioanel Sinescu, Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Domeniul medical romanesc genereaza valori, iar excelenta in practica medicala, devotamentul si pasiunea pentru medicina trebuie cunoscute, recunoscute si oferite drept exemplu generatiilor viitoare de medici.

Gala Sanatatii este un „eveniment complex care pune in lumina valoarea personalitatilor din lumea medicala din Romania” (Dr. Marius Filip, medicul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate) fiind in acelasi timp o manifestare realizata la „standarde stiintifice si spirituale inalte” (Dr. Dragos Stanciu, vicepresedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Romania), prin intermediul careia se incurajeaza recunoasterea si aprecierea medicilor care au obtinut rezultate remarcabile pe parcursul ultimului an, dar si a tuturor celor care militeaza pentru o viata sanatoasa. Gala Sanatatii este o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a „sanatatii” autohtone si care incurajeaza eforturile unor medici sau organizatii.

Aflata la a patra editie, Gala Sanatatii, “eveniment major si important”, dupa cum a subliniat Dr. Marian Burcea, director la Casa de Asigurari OPSNAJ, isi propune sa incurajeze eforturile celor care sprijina, intr-un fel sau altul, „sanatatea” in Romania.

Evenimentul Gala Sanatatii este recunoscut si prin cea mai complexa platforma de categorii de premii. Astfel, Gala Sanatatii apreciaza si incurajeaza valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performanta in sanatate, prin categorii de premii jurizate de o comisie de jurizare formata din personalitati de marca din lumea medicala, precum:
•Premiul pentru cel mai performant management medical (sectorul public/privat)
•Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii
•Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala
•Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti
•Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina
•Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate
•Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica.

O noutate pentru editia a IV – a, a Galei Sanatatii, la categoria de premii jurizate intra si premiile:
•„Chirurgul anului”
• „Pediatrul Anului”

O alta categorie de premii acordate de organizatorii evenimentului sunt premiile speciale acordate, la fiecare editie, pentru „Pasiune si devotament”, „Intreaga cariera medicala” si „Premiile Explore Medicine TV”. Gala Sanatatii si-a construit deja o traditie in promovarea valorilor medicinei romanesti si incurajarea eforturilor celor care sprijina sanatatea din Romania. Cea de-a patra editie isi propune sa continue aceasta traditie si sa premieze reusita medicilor si a celor care au contribuit la dezvoltarea sistemului de sanatate romanesc in anul 2012.

Prima editie, derulata in 2008, a fost si primul eveniment de acest gen din Romania. De atunci, in fiecare an, premiantii si participantii - medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalisti si politicieni, care au fost prezenti la Gala Sanatatii, au salutat aceasta initiativa a Sanatatea Media Group. Gala Sanatatii, editia a patra, este un eveniment Sanatatea Media Group – Partener Oficial Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Sponsorul de Diamant al editiei a IV-a, a Galei Sanatatii este compania AstraZeneca. Pentru a va inscrie in competitie dar si pentru a afla mai multe informatii legate de eveniment, va invitam sa accesati site-ul www.galasanatatii.ro.

Data limita pentru inscrieri este: 15 noiembrie 2012


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Longevitate si forta din medicina traditionala chineza Longevitate si forta din medicina...

    Timp de peste 2.000 de ani, Astragalus (Astragalus membranaceus) a fost una dintre cele 50 de plante medicinale tonice care sunt utilizate frecvent in medicina traditionala chineza datorita capacitatii sale remarcabile de a restabili sanatatea la nivel mental,...citeste mai mult

  • 11 mituri surprinzatoare din medicina 11 mituri surprinzatoare din medicina

    Generalitati Cultura medicala populara detine nenumarate mituri impresionante despre sanatate pe care oricine trebuie sa le cunoasca, deoarece au ca subiect de discutie organismul uman, afectiunile cronice si sezoniere, dar si regimul alimentar. Majoritatea...citeste mai mult

  • Interviu cu Prof. Asoc. Dr. Nicolae Calomfirescu, Presedintele Asociatiei pentru Medicina Sexualitatii din Romania Interviu cu Prof. Asoc. Dr. Nicolae...

    Interviu cu Prof. Asoc. Dr. Nicolae Calomfirescu Presedintele Asociatiei pentru Medicina Sexualitatii din Romania Exista o educatie sexuala in randul cuplurilor adulte din Romania la ora actuala? Exista un anumit grad de educatie in probleme de...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate