Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Sterilizator cu aburi pe verticala - OT 4060

Sterilizator cu aburi pe verticala -  OT 4060

Detalii produs

Categoria: Aparatura dezinfectie si sterilizare cu UV
Firma: SC Novaintermed SRL

OT 4060 Sterilizator cu aburi pe verticala


OT 4060 este proiectat pentru sterilizarea materialelor cu abur presurizat dintr-un domeniu foarte larg de aplicare: sali de operatii, laboratoarele spitalelor, departamente ale universitatilor precum cel veterinar, de biologie, de agricultura, stomatologie, microbiologie, laboratoarele de control al calitatii din industria alimentara.
Suprafata exterioara a sterilizatorului este alcatuita dintr-un invelis dublu din otel inoxidabil.Generatorul de aburi,plasat in exteriorul camerei de sterilizare,incalzeste camera inainte de inceperea procesului de sterilizare astfel incat condensarea aburilor din mostre este redusa iar timpul necesar pentru atingerea temperaturii setate este scurtat.
Distributia omogena a temperaturii in camera de sterilizare si uscarea de dupa sterilizare sunt obtinute datorita invelisului dublu.

Elementele sunt preincalzite pentru a elimina condensarea si timpul pentru a ajunge la temperatura de sterilizare este scurtat datorita generatorului instalat in invelis. Datorita acestui invelis dublu se obtine o foarte buna omogenitate a temperaturii. Aparatul este complet automat cu sistem de control cu microprocesor programabil. Usor de utilizat, sistemul de control permite programarea temperaturii de sterilizare, a timpului si a numarului post-vacuum.

Capacul este blocat in timpul programului si nu poate fi deschis decat la sfarsitul programului si cat timp exista presiune in camera. Nu exista nici o posibilitate de a utiliza aparatul daca acest capac nu este inchis. Detine de asemenea un led de avertizare pentru capac deschis.

Sterilizatoarele cu aburi din seria OT 4060 sunt produse in conformitate cu urmatoarele standarde:
EN 61010-1, EN 61010-2-41, EN 60601-1-2, EN 729 si TS 5626

Nr. vizualizari: 2179
15 Iulie 2024