Coronavirus Update

REUMATOFIT

REUMATOFIT

Detalii produs

Categoria: Alimentatie sanatoasa
Firma: Herbagetica

Diminuează senzaţiile de durere, împiedică procesul degenerativ la nivel de articulaţii, favorizează producerea de colagen, rol antiinflamator

Descriere

Complex cu o structură bogată de extracte standardizate cu rol de susţinere a mobilităţii articulare.Acţionează ca şi antiinflamator şi stimulent pentru regenerarea ţesuturilor cartilaginoase.

Extractul pulbere reprezintă cea mai utilă formă de administrare a unei plante medicinale. Produs 100% natural, are o putere ridicată de absorbţie în organism, fiind de zece ori mai puternic ca şi beneficii decât pulberea simplă din plante.

Extractul standardizat de Coada calulului cu 7% Siliciu Organic susţine refacerea ţesuturilor fine din articulaţii şi redă funcţionalitatea acestuia. Datorită acestor beneficii poate fi foarte bine utilizat în diverse forme de artrită. Surplusul de Siliciu ajută absorbţia calciului în organism, mărind densitatea oaselor şi determinând vindecarea rapidă a fracturilor.

Extractul de Acerola standardizat cu 17% Vitamina C naturală este cunoscut pentru rolul său antiinflamator, împiedică procesul degenerativ în cazul articulaţiilor. Cu un conţinut de 65 de ori mai mare de vitamina C faţă de o portocală, Acerola devine o componentă vitală pentru sănătatea pielii, oaselor şi vaselor de sânge.

Pulberea de cartilaj de rechin, formulă cu o concentraţie mărită de condroitină, favorizează mobilitatea articulaţiilor şi buna funcţionare a acestora. Cu un conţinut de peste 40% colagen pur şi aminoacizi şi o gamă largă de minerale (Ca, Mg, Zn, Si) cartilajul de rechin asigură buna funcţionare a muşchilor, oaselor şi articulaţiilor – determină starea de elasticitate a ţesuturilor, reface ligamentele şi tendoanele afectate, reface ţesutul epitelial.

Urzica, Lemnul dulce şi pulberea din Troscot stimulează funcţiile extractelor amintite. Urzica, datorită rolului său antiinflamator, reduce durerile şi rigiditatea articulaţiilor. Lemnul dulce potenţează producţia de cortizon natural iar Siliciul din Troscot asigură bunăstarea ţesutului conjunctiv.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA CU nr.AA 5435/2012.

Compoziţie per capsulă:

Cartilaj de Rechin  standardizat cu 4% condroitină – 150 mg

Urzică   (Urtica dioica) pulbere din rădăcină – 50 mg

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) pulbere din rădăcină – 50 mg

Acerola  (Malpighia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C naturală – 50 mg

Troscot   (Polygonum aviculare) pulbere din părţi aeriene – 50 mg

Coada-calului (Equisetum arvense) extract 6:1 standardizat cu min 7% Siliciu - 50 mg  

Administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi

Pentru afecţiuni acute sau foarte grave se poate mări doza

Contraindicații: Nu se recomandă a fi administrat în perioada sarcinii sau în afecţiuni de hipercalcemie.

Precauții: Conţinut de substanţe care pot provoca alergii. A se administra cu prudenţă femeilor care alăptează.

Nr. vizualizari: 237
08 Mai 2021