Coronavirus Update

Relax (sunatoare in capsule)

Relax (sunatoare in capsule)

Detalii produs

Categoria: Suplimente nutritive

Pret:  

66.22 RON

Antidepresant natural cu actiune sedativa si de tonifiere generala pe baza de sunatoare. Atenueaza tensiunea nervoasa, irascibilitatea,insomnia, stresul, depresiile, sentimentul de frica,tristete, imbunatateste starea sufleteasca si starea generala de sanatate. Este indicat in menopauza, pentru profilaxia maladiilor cardiovasculare

Materia prima a sunatoarei (inflorescenta) contine saponine triterpene, derivati ai antracenului (hipericina, pseudohipericina), bioflavonoizi (hiperozid, rutina, cvercetina), substante tanante, ulei eteric, carotinoide si alti compusi. Efectul farmaceutic exceptional al sunatoarei consta in proprietatea sa de a influenta nivelul de serotonina in SNC, ceea ce determina calitatile antidepresante ale plantei, intai de toate, din contul hipericinei. Demult a fost observat ca la etapa initiala de administrare a acestei plante apare efectul sedativ, care duce treptat la ridicarea dispozitiei si ameliorarea confortului interior. Administrarea regulata a acesteia atenueaza emotiile, irascibilitatea, starea de neliniste, sentimentul de singuratate, oboseala. In plus, sunatoarea manifesta actiune tonica generala accentuata, antiinflamatorie, antiseptica, vermifuga, diuretica, spasmolitica. De aceea este indicata in dischinezia cailor biliare si vezicii biliare, hepatite, colecistite, gastrite hiposecretorii, meteorism, afectiuni renale, insotite de retentii de lichide, in cazul incontinentei urinei la copii, hipertoniei, distoniei neurocirculatorii. Totodata, sunatoarea contribuie eficient la ameliorarea indicatorilor metabolismului lipidic, ai oxidarii peroxidice a lipidelor si ai sistemului antioxidant, inclusiv pana la normalizarea acestora, fiind recomandata si in profilaxia aterosclerozei, afectiunilor ischemice cardiace si cerebrale, infarctelor si ictusurilor, hipertoniei si altor afectiuni cardiovasculare. Preparatul in drajeuri "RELAX" contine sunatoare cu proportii optime de hipericina, pentru a asigura o influenta eficienta asupra organismului, fara a cauza repercusiuni negative. Se caracterizeaza prin toxicitate scazuta si toleranta buna. Efecte secundare nu au fost inregistrate. Indicatii:
- depresii, fobii, stari alarmante
- insomnie, irascibilitate, fatigabilitate
- stari astenonevrotice
- boala ischemica a cordului
- distonie neurocirculatorie
- dischinezia cailor biliare si a vezicii biliare
- hepatite si colecistite
- gastrite hiposecretorii
- meteorism, enurezis, afectiuni renale cu anurie. Contraindicatii: Produsele cu sunatoare nu se recomanda a fi administrate in timpul expunerii indelungate la soare, activitatii in cadrul laboratoarelor radiologice, in prezenta radiatiilor ultraviolete intense si a temperaturilor inalte. In asemenea conditii ar putea surveni iritatii alergice pe piele. Sunatoarea nu este recomandata in unele forme grave de hipertonie, febra, intoleranta individuala, sarcina, alaptare. Mod de folosire: maturii si copiii peste 12 ani - cate 1 drajeu de 2-3 ori pe zi in timpul mesei, timp de 2-3 saptamani.

 

Afectiuni   Prescriptie
     
Apatie, depresie
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 3-4 saptamani
Caderea parului
  (in caz de stress) cate 1 drajeu de 2 ori pe zi in timpul meselor
Dereglari ale somnului
  1 drajeu de 3 ori pe zi, in timpul meselor, in decurs de 1 luna
Dereglari psihoemotionale
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 3-4 saptamani
Distonia neurocirculatorie dupa tipul hipotonic
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 2-3 saptamani
Enurezis
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 2-4 saptamani
Epilepsie
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 2-4 saptamani
Gusa toxica (hipertireoza primara)
  1 drajeu de 3 ori pe zi, in timpul meselor, in decurs de 1 luna
Hiperhidroza
  1 drajeu de 2 ori pe zi, timp de 2-3 saptamani
Ictus
  1 drajeu de 3 ori pe zi, in timpul meselor, in decurs de 1 luna (in caz de excitare nervoasa)
Migrena
  1 drajeu de 3 ori pe zi, in timpul meselor, in decurs de 1 luna
Traumatism cerebral
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 2-4 saptamani
Ulcer stomacal si al duodenului
  1 drajeu de 2-3 ori pe zi, timp de 1 luna

  Compozitie: extract de sunatoare uscata, acid ascorbic (vitamina C).   Cantitate: 60 caps.  

Nr. vizualizari: 9624
10 Mai 2021