Coronavirus Update

Reichert 7 - Tonometru Automat

Reichert 7 - Tonometru Automat

Detalii produs

Categoria: Oftalmologie
Firma: TOTALMED

 Tonometrie non-contact la o singura atingere

A saptea generatie Reichert de tonometre non-contact, este cel mai usor de utilizat NTC din toate timpurile. Cu un numar de caracteristici noi, inclusiv o interfata touch screen usor de navigat si mod de tripla masurare, Reichert 7 va fi o achizitie bine venita in orice cabinet de consultatii. Operatiunile complet automate produc masuratori exacte intr-un timp redus de consultatie.

Mod de tripla masurare: 
Reichert 7 prezinta un mod de tripla masurare inovativ, one-touch, care furnizeaza trei masuratori la o singura apasare. Aceasta noua caracteristica economiseste timp, creste acuratetea, si asigura cel mai înalt nivel de confort pentru pacientii dumneavoastra. 

Interfata utilizatorului:
Noua interfata touch screen prezinta un sistem de operare simplu bazat pe pictograme care permite utilizatorilor, chiar si fara experienta, de a face masuratori în câteva secunde. Ecranul color ghideaza operatorul pe parcursul procesului de masurare, care ii arata totul, de la aliniamentul tintei la afisarea masuratorilor. Meniurile de setare si optiunile sunt usor accesibile si simplu de navigat. 
Acuratete, simplitate, viteza:
Operarea cu Reichert 7 este extrem de rapida. Pacientii se rezeama pe suportul de frunte în timp ce operatorul atinge o pictograma de pe ecran pentru a activa alinierea complet automatizata si procesul de masurare IOP . Masurarea este efectuata simplu si rapid, spre deosebire de orice alt NCT, fara a afecta precizia. 
Caracteristici: 
• Usor de utilizat, interfata touch screen 
• Fara mentoniera, joystick sau controale de elevatie 
• Alinierea este complet automatizata
• One-touch, Mod de tripla masurare 
• Afisarea clara a masuratorilor
• Imprimanta incorporata 
• Transfer de date prin port USB. 

Nr. vizualizari: 1195
29 Aprilie 2021