Pure DHA 90cps

Pure DHA 90cps

Detalii produs

Categoria: Suplimente nutritive
Firma: Remedii Online

Pret:  

74.99 RON

 Recomandat ca adjuvant in:
-Pure DHA prin componenta sa DHA este esential pentru dezvoltarea normala a creierului fatului, al copilului mic si pentru intretinerea functionarii normale a creierului pe durata intregii vieti. In primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea.
-DHA (acid docosahexaenoic) din Pure DHA este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati omega 3.
-Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi prin suplimente alimentare.
-DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisului fibrelor nervoase).
-Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA.
Produsul Pure DHA are urmatoarele indicatii:
- dezvolta inteligenta copiilor, imbunatateste performantele cognitive, de concentrare si de memorie
- reduce manifestarile in autism, deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresii, epilepsie, migrene, instabilitate emotionala, sindrom Down, fenilketonuria (afectiune ereditara in care aminocidul fenilalanina nu poate fi metabolizat cauzand retardare mentala), dislexie (dificultate in recunoasterea si intelegerea limbajului scris), discalculie (dificultate la socotit) si in dispraxie (dificultate de coordonare)
- reduce impulsivitatea
- imbunatateste somnul, vederea si auzul.

Prezentare: 1 flacon de Pur DHA contine 90 capsule gelatinoase moi, cu gust de fructe.

Compozitie per 2 capsule: acizi grasi Omega-3 140 mg (EPA acid eicosapentaenoic 45 mg, DHA acid docosahexaenoic 70 mg, alti acizi Omega-3 25 mg), alti Omega-3 25 mg, vitamina E (d-alfa tocoferol) 1 UI, vitamina A 195 UI, vitamina D 5 UI.

Mod de administrare:
Copii sub 1 an : 1 - 2 capsule / zi;
Copii intre 2 si 4 ani : 4 – 6 capsule / zi;
Copii intre 5 si 12 ani : 6 – 8 capsule / zi, sau conform recomandarii medicului de specialitate.

Contraindicatii : NU

Nr. vizualizari: 3207
07 Martie 2021
Coronavirus Update