Orz Verde Pulbere 100gr, 1+1 gratis Biovital

Orz Verde Pulbere 100gr, 1+1 gratis Biovital

Detalii produs

Categoria: Suplimente nutritive
Firma: Myriam - farmacie naturista online

Pret:  

39,1 RON

Farmacia online myriam comercializeaza pulbere de orz verde.
Green Biovital este obtinut din orz verde netratat chimic (fara pesticide, ierbicide, fungicide si alte substante chimice), cea mai bogata sursa de SOD (superoxid dismutaza) activ cunoscuta.

Sucul din orz verde este cea mai complexa sursa de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si clorofila pentru organismul uman. Prin compozitia sa, Green Biovital este cel mai valoros aliment verde pentru restabilirea sanatatii fizice si psihice a organismului.
Orzul verde este planta cu cel mai bogat continut natural de elemente nutritive, vitamine si minerale. Stimuleaza sistemul imunitar si are proprietati detoxifiante si antioxidantece cresc rezistenta organismului la infectii. Este suplimentul nutritiv ideal pentru mentinerea unui organism sanatos si functional.
Orzul verde contine superoxid dismutaza (SOD), o enzima cu rol esential in prevenirea imbatranirii si mortii celulare si cu activitate antiinflmatoare puternica. De asemenea, orzul verde contine clorofila in cantitati abundente, cu rol detoxifiant si anticanceros.

Compozitie: 100 % extract pur din orz verde, din planta tanara 33:1 (33 kg orz verde = 10 litri suc = 100 g pulbere instant).

Administrare: de 2-3 ori pe zi cu ½ ora inainte de mese, o lingurita de pulbere dizolvata intr-un pahar de apa necarbogazoasa (50-70 ml), sau o lingurita rasa de pulbere, sublingual 20 de min.

Nr. vizualizari: 3229
28 Februarie 2021
Coronavirus Update