OFTALMOLOGIE SI ECOGRAFIE

OFTALMOLOGIE SI ECOGRAFIE

Detalii produs

Categoria: ORL

CABINETUL DE OFTALMOLOGIE OFERA STANDARDE DE INALTA CALITATE SI PRECIZIE PRIN INVESTIGATII SI TRATAMENTE SPECIALIZATE CU AJUTORUL CELOR MAI MODERNE APARATE DIGITALE.
INVESTIGATIA REPREZINTA UN ACT MEDICAL COMPLET SI CORECT SI NU NUMAI STABILIREA DIOPTRIILOR.

INVESTIGATII OFTALMOLOGICE SPECIALE

1.CAMP VIZUAL :
Testul pentru determinarea campului vizual se foloseste:
- pentru a detecta semnele leziunii nervului optic (glaucom);
- pentru a detecta boala retinala centrala sau periferica;
- afectiuni ale pleoapelor precum ptosis;
- diagnosticarea bolilor nervului optic sau boli care afecteaza modul de transport al informatiei de la ochi spre cortexul occipital al creierului unde informatia este procesata ca vedere. 

2.ECOGRAFIE OCULARA

Ecografie oculara este un examen care studiaza structurile oculare mascate de un mediu netransparent, cum este de exemplu mascarea retinei de catre o cataracta care opacifiaza cristalinul. Aceasta permite de asemenea masurarea dimensiuniii globului ocular si studierea diferitelor structuri ale orbitei, in mod special nervul optic, si muschii oculomotori. Ecografie oculara este nedureroasa si nu se insoteste de efecte secundare. Ultrasunetele nu reprezinta un pericol pentru ochi. Rezultatele se cunosc imediat.

3.RETINOFOTOGRAFIA

Retinofotografia este importanta în diagnosticarea, aprecierea evolutiei si tratamentul tuturor bolilor grave retiniene cu potential de pierdere de functia vizuala, cum ar fi:

-degenerescenta maculara senila în forma umeda
-retinopatia diabetica
-boli vasculare retiniene etc.

CABINETUL DE ECOGRAFIE VA OFERA NU NUMAI INVESTIGATIA ECOGRAFICA IN SINE CI SI CONSULTANTA MEDICALA SPECIFICA FIECAREI AFECTIUNI IN PARTE, ASTFEL INCAT SA INTELEGETI EXACT CEEA CE VI SE INTAMPLA DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL URMAND APOI SA FITI ORIENTATI CATRE ALTE INVESTIGATII SUPLIMENTARE DACA AVETI NEVOIE (ANALIZE,MEDICI)

Nr. vizualizari: 1798
23 Februarie 2021
Coronavirus Update