Clickmed
programare rapida la medic

Ecograf ECUBE - 9

Ecograf ECUBE - 9

Detalii produs

Categoria: Ecografe
Firma: SC Novaintermed SRL

Tehnologia amiral ALPINION Crystal Signature cuprinde cea mai mare sonda convexa mono-cristal construita vreodata si prima sonda 4D mono-cristal in plan mondial. E-CUBED
Facilitati dedicate pacientului:

* Imagine HD * Design ergonomic * Sonde Premium Class

SONDE DE CLASA PREMIUM PENTRU:

-  Abdomen
- Obstetrica
- Ginecologie
- Cardiac
- Vascular
- Urologie
- Parti mici si superficiale de tesut
- Pediatric si neonatal
- Transcranial
- Musculo- scheletal
- Tiroida


Tehnologia amiral ALPINION Crystal Signature cuprinde cea mai noua oferta, cea mai mare sonda convexa mono-cristal construita vreodata si prima sonda 4D mono-cristal in plan mondial.
Sistemul Xpeed suporta un flux de lucru eficient, prin trecerea rapida de la modul 2D in scala de gri, la modul Dooppler, dintr-o singura miscare. Bratul articular pentru monitor permite o interactiune mai fireasca cu pacientii pe parcursul examinarii. Forma sa da utilizatorului posibilitatea sa organizeze examinarile cu un minim efort, mentinaind in acelasi timp o postura confortabila. Bratul pliant incorporeaza de asemenea o caracteristica de securitate unica, ce protejeaza degetele utilizatorului atunci cand pliaza dispozitivul. Intreaga consola urca, coboara si pivoteaza pentru o personalizare ergonomica totala. Furnizeaza cu rapiditate, imagini de inalta calitate pentru un numar mare de pacienti cu cazuistica diversa.
Incalzitorul integrat pentru gel ridica temperatura gelului la nivelul temperaturii pielii, asigurand confortul pacientilor.

Configuratie adaptabila in functie de necesitati.

Forma sondei este fundamentala pentru calitatea imaginii, in orice aplicatie de imagistica cu ultrasunete. De aceea, ALPINION a dedicat un mare efort cercetarii aplicative si dezvoltarii ingineresti in directia practica, tehnologia mono-cristal care poate furniza o foarte buna patrundere si latime de banda larga, care depasesc cu mult sondele piezo-ceramice.

Alpinion a depasit limtele impuse de productie care au impiedicat utilizarea aplicatiilor cu sonde mono-cristal timp de zeci de ani, fiind in avangarda si perfectionand procesul unic de fabricatie.

Aceste sonde unicat de inalta calitate merita cea mai buna integrare si conditii ergonomice, astfel incat sunt incluse, pentru manipulare confortabila, un cablu foarte flexibil si un maner usor. Beneficiile unei sonde 4D usoare in mod special semnificative acolo unde dimensiunile reduse, ca si greutatea, contribuie la crearea unor conditii pentru diagnosticare.

Nr. vizualizari: 1840
27 Septembrie 2023
  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter