Clickmed
programare rapida la medic

Ecograf Accuvix A30 4D Live Doppler Color

Ecograf Accuvix A30 4D Live Doppler Color

Detalii produs

Categoria: Ecografe
Firma: Danson SRL

 Ca pionier in ecografie si imagistica, Samsung-Medison stabileste standarde globale în sistemele de ecografie. Se concentreaza asupra inovatiilor care accepta un diagnostic mai precis, si fara efort. Noul sistem Accuvix A30 stabileste noi standarde in confortul operational, cu caracteristici, cum ar fi examenul de proprietate ™ EZ ™ si ElastoScan.

În plus, monitorul LED îmbogateste performanta 3D, a crescut rata de detectie, de automatizare avansata, interfata personalizabila si design ergonomic.Tehnologia sofisticata de procesare a imaginii care detaliaza caracteristicile faciale ofera precizie exceptionala pentru ecografisti si experiente memorabile pentru viitoarele mame.

Descoperirile noastre recente în ecografgie sunt afisate pe primul monitor full HD LED, cu o performanta superioara a culorilor si de filtrare speciala, care elimina zgomotul nedorit. Imaginile fetale sunt redate cu mai multe detalii pe ecran, procesarea si stocarea lor acum este, de asemenea, considerabil mai usoara pe Accuvix A30 ce se bazeaza pe tehnologia de ultima generatie si caracteristici care simplifica procedurile de imagistica în scopul economisirii timpului pretios si de a permite utilizatorilor sa devina mai eficienti.

De exemplu, înregistrarea în timp real de DVD este o functionalitate meditativa, care permite scanarea simultana si înregistrarea filmului. A30 Accuvix, de asemenea, a modernizat tehnologia de culoare si presetarile, precum si parametrii automati de imagine ce maximizeaza eficienta fluxului de lucru.

Aplicatii: abdomen , obstetrica , cord fetal, neonatal, urologie , parti moi , ginecologie , fertilitate, vascular , musculo-scheletal, transcranial , pediatrie , cardiologie .

Pentru detalii si brosura producator, accesati: Link Ecograf Accuvix A30

Nr. vizualizari: 2544
31 Mai 2023
  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter