Clickmed
programare rapida la medic

Ecograf 4D Live Doppler Color Sonoace R7

Ecograf 4D Live Doppler Color Sonoace R7

Detalii produs

Categoria: Ecografe
Firma: Danson SRL

  SONOACE R7 este un ecograf SAMSUNG-MEDISON din gama Ecografelor Doppler color 3D/4D. Sistemul permite obtinerea imaginilor ecografice 2D/3D/4D de inalta definitie si rezolutie, fara zgomote si artefacte, folosind mai multe softuri speciale descrise mai jos:

DynamicMR
Dynamic MR ofera o definitie mai buna a marginilor si a tesutului prin reducerea artefactelor, eliminarea zgomotului si intarirea conturului.

Spatial Compound Imaging (SCI)
Mai multe scanari ale unui organ sunt obtinute din unghiuri diferite,apoi sunt combinate intr-o singura imagine fara zgomote si de buna calitate.

Multi-Slice View
Acest soft permite afisarea simultana pe ecran a mai multor sectiuni (2-24 din 256 sectiuni selectabile) efectuate la distante intre 0,5-5,0 mm intr-un volum 3D dintr-un organ.

Oblique View
Fata de Multi-Slice view,aceasta tehnologie permite efectuarea unei singure sectiuni intr-un volum 3D dintr-un organ dupa o linie curba, variabila, pentru a intelege mai bine corelatia dintre diferite zone examinate,static si in miscare.

Volume CT
Permite examinarea concomitenta sau succesiva in 1-2-3 planuri rectangulare a volumelor obtinute cu softul 3D.

Spackle Reduction Filter(SFR)
Aceasta tehnologie permite eliminarea zgomotelor si a artefactelor mici fara a distorsiona textura tesutului,prin aplicarea unui process de filtrare in 3 trepte pe imaginile in 2D.

Aplicatii: abdomen, obstetrica, ginecologie, urologie, parti moi, vascular, musculo-scheletal, transcranial , pediatrie, neonatologie ,cardiologie, TEE, TCD.

Pentru detalii si brosura producator, accesati: Link Ecograf Sonoace R7

Nr. vizualizari: 3257
30 Mai 2023
  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter