Coronavirus Update

Bliss

Bliss

Detalii produs

Categoria: ORL
Firma: Soundservice Ploiesti

ARA (aparat reabilitare auditiva) de ultima generatie 2012 de la Sonic, ridica standardele pentru cel mai bun auz. Bliss include cele mai sofisticate caractristici, fiind conceput pentru inbunatatirea capacitatii de a detecta, analiza si procesa spectrul vorbirii.
Foloseste noua platforma SVP(SPEECH VARIABLE PROCESSING), oferind o calitate naturala si claritate sunetelor de zi cu zi in diferite mediile acustice, facand conversatiile cat mai confortabile si placute chiar si in zgomot.
Sistemul sofisticat al directionalitatii de care beneficiaza Bliss confera o localizare si focusare cat mai exacta a sunetelor importante. Este configurat pentru a oferi handfree in cele mai multe situatii de ascultare, foloseste tehnologia wireless connectivity, avand posibilitatea de a se conecta la orice sursa audio prin SOUND GATE.

Bliss - solutii elegante si discrete cu o varietate de modele care ne da posibilitatea de a alege ce se potriveste cel mai bine pentru stilul de viata si nevoile pierderii de auz a fiecarui purtator

Nr. vizualizari: 1153
04 Mai 2021