Coronavirus Update

BESTFOOD

BESTFOOD

Detalii produs

Categoria: Cosmetice si produse de curatat
Firma: EURO NET


Cod: 101
Pret pentru membri Euronet *: 37 EUR
Pret cu amanuntul **: 48.1 EUR

Descriere:
Oxigeneaza si alimenteaza celulele tale
BESTFOOD
Incredibila formula care oxigeneaza celulele corpului tau si le alimenteaza, gratie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale si electroliti. Chiar daca esti tanar sau in varsta, pentru a preveni sau imbunatati sanatatea ta si pentru a avea mai multa energie, nu inceta sa iei acest minunat produs, extras din plante naturale timp de 9 luni.

"Cancerul este anaerob, aparand in lipsa oxigenului. Acesta are mai multe cauze secundare dar numai una este primara, reprezinta asimilarea normala a oxigenului de catre celulele anaerobe."
Dr. Otto Warburg, castigator al Premiului Nobel.

"Cauza aparitiei majoritatii bolilor si a pierderii de energie este in mod intim legata de o diminuare a aportului de oxigen in cadrul corpului nostru. Trebuie sa administram cantitatea de oxigen necesara in fiecare zi, in mod constant, impreuna cu mineralele si ceilalti nutrienti. Asa asiguram functionarea corecta a proceselor imunologice. Doua treimi din corp reprezinta apa. Aceasta necesita oxigenarea constanta cu oxigen activ proaspat. Cum te vezi tu pe tinee Ca un vas cu apa limpede, cristalina sau mai degraba ca un amestec de multe fluide negre si contaminatee Corpul nostru se reinnoieste in totalitate la fiecare aproximativ 11 luni: cu produsele Bestfood, veti avea un corp nou, mai oxigenat si mai plin de
energie."
Mr. Oxigen, Edward Mc Cabe in "Revarsati oxigen in corpul dumneavoastra"

"Produsele Bestfood s-au dovedit a fi elemente ce cresc nivelul de oxigen din sange. (Testul Oximetriei Pulsului Transcutan) facut persoanelor cu un nivel relativ scazut de oxigen. S-a dovedit util in diferite tratamente, reduce senzatia de oboseala. Are multe aplicatii in cadrul imbunatatirii, sanatatii si calitatii vietii tuturor persoanelor."
Dr. Martin Dayton, MD

" Atunci cand o celula normala sufera de lipsa de oxigen isi pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizand aparitia cancerului. Aportul suficient de oxigen celular trebuie sustinut mereu."
Dr. Horacio Kirnast

"Creierul, inima si rinichii sunt organele ce sufera cel mai mult din cauza lipsei de oxigen."
Dr. Pablo G. Cadiolog in cadrul Fundatiei Favaloro Bs.As.

"Majoritatea bolilor sunt cauzate de lipsa de oxigen la nivelul celulelor. Pacientii mei, mai ales cei de varsta a treia, au prezentat o imbunatatire in oxigenarea organismului, au avut mai multa energie observậnd ameliorari evidente."
Dr. M. A. Urriegas, Colegiul de Medicina Navala

Nr. vizualizari: 1493
07 Mai 2021