Coronavirus Update

Banca de sange frigorifica -KN 120

Banca de sange frigorifica -KN 120

Detalii produs

Categoria: Aparatura de laborator si glucometre
Firma: SC Novaintermed SRL

Pret:  

1.00 Ron


Pentru siguranta totala a depozitarii sangelui si a componentelor sangvine, NOVAINTERMED ofera sistemele de refrigerare care dispun de o structura specializata si de sisteme tehnologice avansate.


Obiectivul principal al echipamentelor de refrigerare NOVAINTERMED este reprezentat de mentinerea sangelui si componentelor sangvine la temperatura de +4C (zero biologic) pentru prevenirea dezvoltarii culturilor bacteriene si pentru mentinerea sangelui si componentelor sangvine pentru pana la 42 zile.

Pentru atingerea acestor performante sistemele de refrigerare sunt izolate termic cu poliuretan de mare densitate care protejeaza frigiderul de fluctuatiile temperaturii ambientale si minimizeaza costurile de operare. Sistemul puternic de ventilatie a aerului mentine temperatura uniforma si stabila la toate nivelurile iar fluxul de aer directionat asigura recuperare rapida a temperaturii dupa deschiderea usilor.

Nesiguranta si problemele asociate caderilor de tensiune sunt eliminate prin amplasarea unui termometru cu afisaj digital care indica continuu temperatura interioara. Suplimentar, aceste sisteme sunt dotate cu alarma vizuala si sonora avertizand asupra momentelor in care pierderile de temperatura raman constante pentru o perioada mai mare de 2 minute. Pentru a putea controla si monitoriza temperatura reala a sangelui depozitat temperatura este masurata dintr-un flacon cu lichid care detine specificatii termice similare sangelui.

Capacitatea de stocare variaza in functie de metodele de incarcare, dimensiune containere si preferinte de incarcare. Rafturile construite din otel-inox dispun de o baza perforata pentru o circulatie corecta a aerului si de separatoare interioare pentru mentinerea pungilor de sange intr-o pozitie optima pentru facilitarea citirii etichetelor .
Pentru maximizarea confortului financiar si temporal, sistemele NOVAINTERMED sunt dotate cu:
◾camere interioare din otel inoxidabil pentru o intretinere usoara si o diminuare a riscurilor de dezvoltare a culturilor bacteriene in interiorul acestora
◾usa cu geam triplu pentru garantarea unei vizibilitati perfecte a interiorului echipamentului si a produselor depozitate
◾garnituri magnetice pentru scaderea uzurii si cresterea duratei de utilizare a acestora
◾sistem puternic de circulatie a aerului pentru mentinerea unei temperaturi uniforme si stabile si a unui timp de recuperare scurt.
◾sistem de control cu microprocesor pentru simplificarea operarii si garantarea sigurantei componentelor depozitate.
◾domeniu de temperatura cuprins intre 0ºC si +10ºC

Nr. vizualizari: 981
06 Mai 2021