Coronavirus Update

Baie de apa fara agitare NB 5

Baie de apa fara agitare NB 5

Detalii produs

Categoria: Aparatura de laborator si glucometre
Firma: SC Novaintermed SRL

Pret:  

1.00 Ron

NB 5 - Baie de apa fara agitare

Baia de apa fara agitare Nüve este conceputa pentru a fi folosita in multe aplicatii cu caracter general sau special in laboratoarele de microbiologie, de cercetare sau industriale. Ea ofera un control excelent al temperaturii lichidului dar si o performanta inalta.
Controlul temperaturii lichidului este asigurat de catre sistemul de control cu microprocesor controlat PID. Selectia parametrilor de temperatura si timp se realizeaza prin intermediul sistemului de control cu microprocesor, care include afisaj digital dual si vizibil. Instrumentul este prevazut de asemenea cu o alarma acustica pentru a instiinta utilizatorul cand este sfarsitul ciclului.
Rezervorul baii de apa este confectionat din otel inoxidabil (o singura bucata fara sudura) rezistent la coroziune pentru o perioada de viata mai mare si pentru o curatare mai usoara. Datorita acestei suprafete netede a rezervorului, riscul de contaminare este minimizat. Sistemul de incalzire plasat pe trei parti in afara rezervorului; folosirea sistemului de control cu microprocesor programabil PID si izolarii triple ce consta in: vata de sticla, strat de aluminiu si perete de aer, ofera bailor de apa NB o uniformitate si o stabilitate excelenta temperaturii. Peretele unghiular din fata protejeaza panoul de control impotriva varsarii accidentale de apa si ofera o vizibilitate crescuta.

In interiorul baii nu exista nicio piedica precum pompe de circulare sau rezistente, astfel incat suprafata pe care se poate lucra este aproape egala cu suprafata baii. In afara de termostatul pentru ajustarea temperaturii ridicate care furnizeaza siguranta probelor, instrumentului si ariei de lucru, sistemul de control cu microprocesor detine o alarma vizuala si acustica impotriva supraincalzirii. In plus fata de aceste avantaje, baia de apa NB detin in pachetul standard si un sistem de evacuare rapida a lichidului.

Nr. vizualizari: 1028
06 Mai 2021