Coronavirus Update

Bai de apa fara agitare - NB 5/ 9/ 20

Bai de apa fara agitare - NB 5/ 9/ 20

Detalii produs

Categoria: Aparatura medicala
Firma: SC Novaintermed SRL

NB 5/ 9/ 20 – Bai de apa fara agitare

Baile de apa fara agitare Nüve sunt concepute pentru a fi folosite in multe aplicatii cu caracter general sau special in laboratoarele de microbiologie, de cercetare sau industriale. Ele ofera un control excelent al temperaturii lichidului dar si o performanta inalta.
Controlul temperaturii lichidului este asigurat de catre sistemul de control cu microprocesor controlat PID. Selectia parametrilor de temperatura si timp se realizeaza prin intermediul sistemului de control cu microprocesor, care include afisaj digital dual si vizibil. Instrumentul este prevazut de asemenea cu o alarma acustica pentru a instiinta utilizatorul cand este sfarsitul ciclului.
Rezervorul baii de apa este confectionat din otel inoxidabil (o singura bucata fara sudura) rezistent la coroziune pentru o perioada de viata mai mare si pentru o curatare mai usoara. Datorita acestei suprafete netede a rezervorului, rsicul de contaminare este minimizat.
Sistemul de incalzire plasat pe trei parti in afara rezervorului; folosirea sistemului de control cu microprocesor programabil PID si izolarii triple ce consta in: vata de sticla, strat de aluminiu si perete de aer, ofera bailor de apa NB o uniformitate si o stabilitate excelenta temperaturii. Peretele unghiular din fata protejeaza panoul de control impotriva varsarii accidentale de apa si ofera o vizibilitate crescuta.
In interiorul bailor nu exista nicio piedica precum pompe de circulare sau rezistente, astfel incat suprafata pe care se poate lucra este aproape egala cu suprafata baii.
In afara de termostatul pentru ajustarea temperaturii ridicate care furnizeaza siguranta probelor, instrumentului si ariei de lucru, sistemul de control cu microprocesor detine o alarma vizuala si acustica impotriva supraincalzirii.
In plus fata de aceste avantaje, baile de apa NB detin in pachetul standard si un sistem de evacuare rapida a lichidului.

Nr. vizualizari: 1006
27 Aprilie 2021