Coronavirus Update

B-103

B-103

Detalii produs

Categoria: Cosmetice si produse de curatat
Firma: EURO NET


Cod: 103
Pret pentru membri Euronet *: 39 EUR
Pret cu amanuntul **: 50.7 EUR

Descriere:
Echipa tehnica a Zuccari a compus un produs exceptional pentru prevenirea si combaterea infectiilor intestinale, starilor gripale. Pentru cresterea imunitatii in general, pe langa celelalte avantaje ale oxigenarii. Contine in plus, extrate de echinaceea, propolis, macese, salcie (cu principiile lor active), polifenoli, bioflavonoide, vitamina C si salicina. Antifebril, analgezic, antiinflamator.

In anii 1920, Dr. Warburg realiza cercetari in domeniul enzimelor respiratorii, cu privire la vitaminele si mineralele de care corpul omenesc are nevoie pentru folosirea oxigenului din celule, cercetari care i-au adus premiul Nobel in 1931. (Astazi, aceste vitamine si minerale sunt denumite "coenzime".)

Dr. Warburg a continuat sa faca descoperiri fundamentale pana in ultimii sai ani de viata, insumand astfel o cariera de 60 de ani de cercetari cu rezultate uimitoare. Un exemplu este construirea unei modalitati de masurare a presiunii oxigenului dintr-o celula vie, prin dezvoltarea unui manometru special, o importanta realizare care a condus la o viitoare descoperire a sa: faptul ca presiunea si concentratia scazuta a oxigenului intotdeauna prognozeaza aparitia cancerului.

Dr. Otto Warburg a descoperit si a declarat in mod clar ca principala si cea mai importanta cauza a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care intra in celula. "In urma experimentelor am stabilit ca o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficienta pentru a atrage dupa sine o astfel de transformare in timpul dezvoltarii celulei," afirma el in 1966 la o conferinta a laureatilor premiului Nobel in Lindau, Germania.

Nr. vizualizari: 1261
08 Mai 2021