Clickmed
programare rapida la medic

Analizor automat pentru determinarea vitezei de sedimentare a hematiilor VSH Alifax Test 1

Analizor automat pentru determinarea vitezei de sedimentare a hematiilor VSH Alifax Test 1

Detalii produs

Categoria: Aparatura de laborator si glucometre
Firma: SC Novaintermed SRL

 Alifax Test 1 poate determina si factorul de anemie care este un indice numeric

pentru o posibila stare de anemie. Scopul este sa determine efectuarea altor investigatii specifice si precise.

Echipament cu un design nou, carcasa de termoplastic alb, usa frontal  pentru acces facil la cuva de evacuare si la ac, analizorul ofera rezultate în 20 secunde. Foloseste tuburi Vacutainer® BD EDTA, ca anticoagulant pentru proba de sânge folosita în testarea VSH-ului. Astfel, creste stabilitatea probei. Test 1 masoara dinamica agregarii eritrocitelor în prezenta aglomerinelor.

Datorita  acestei caracteristici unice, este capabil sa anuleze toate variabilele si limitele metodei clasice Westergren bazata pe sedimentare.

Test 1 foloseste numai 150 μl de sânge recoltat în tuburi K3 EDTA. Capacitate de pâna la 60 de probe cu un rulaj de 180 de probe pe ora. Poate fi conectat la reteaua LIS.

Rezultatele nu sunt influentate de nivelul scazut al hematocritului.

Principiul de masurare are la baza efectul capilar fotometric ce opreste analiza kinetica. Rezultate pentru VSH: printate în mm/h la o valoare cuprinsa  între 2-120 mm/h. Rezultate pentru factorul de anemie: printate doar acele valori care sunt sub o valoare de prag determinata si setata de catre producator pâna la 3.0, ce poate fi ajustabila în intervalul 1.0 ÷ 9.9. În acest caz, se ia în considerare faptul ca, în conformitate cu studiile de specialitate efectuate, rezultatele  4,5 sunt un indicator al starii de anemie.

Performantele specificate ale aparatului au fost obtinute prin folosirea tuburilor BD Vacutainer® Plastic K3EDTA tube 3 ml, 13 x 75 mm (368857).

Eprubetele cu volume diferite pot afecta rezultatele aparatului. Versiunea software 6.50 sau o alta superioara permite determinarea factorului de anemie.

Caracteristici echipament:

• Clasificare: Clasa I (EN61010-1 – IEC 1010-1 – CEI 66-5);

• Aparatul este conceput sa ramâna deschis 24 de ore/zi, dar se recomanda închiderea lui la sfârsitul fiecarei zile de munca, dupa ce în prealabil a fost efectuata procedura de spalare;

• Hârtie imprimanta: hârtie termica, role 57 mm x 25 metri;

• Card Smart: disponibil pentru 1.000, 4.000, 10.000 sau 20.000 de teste.

 

Control intern de calitate:

• Latex Controls (30 teste);

• Metoda de control cu latex pentru aparatele din familia Test 1 asigura siguranta calibrarii pentru Test 1, MicroTEST 1, Roller 10 sau Roller 20;

• Software (cod SI 19562001) conceput sa adune si sa proceseze date de la unul sau mai multi analizatori din familia Test 1 (Test 1, MicroTEST 1, Roller 10 sau Roller 20) pentru a li se evalua performantele.

Dispozitive optionale:

cititor barcoduri extern CCD, cititor intern barcoduri scanner cu laser, kituri pentru a transforma Test 1 THL astfel încât sa se poata încarca în mod direct casetele CBC. Echipamentul are marcaj CE.

19

Nr. vizualizari: 4822
26 Februarie 2024
  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter