Prof. univ. dr. Doina Carmen Ginghina
Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
marius
marius
5 ani si 2 luni
are cineva adresa de email sau numarul doamnei doctor?
Dinca Nastase
Dinca Nastase
7 ani si 1 luni
Am fost pacientul aceste minunate doctorite in tot p***asul anului 1989, cat am fost internat ca urmare a unui infarct. Impreuna cu Domnul Profesor Costin Carp a facut pentru mine pur si simplu minuni, a fost instrumentul de care Dumnezeu s-a folosit pentru ca eu sa traiesc dupa 24 de ani in urma unui infarct din care de regula nu se scapa.Este una din cele mai blande, comunicative, constiinciase si responsabile persoane din corpul medical cu care am avut deaface dealungul anilor care s-au sp***as. Va multumesc Doamna Profesoara pentru tot ce a-ti facut pentru mine. Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare!
Belu Maria
Belu Maria
7 ani si 6 luni
Am cunoscut-o pe acesta doamna a medicinii cu 8 ani in urma, a fost un inger pentru mine si sotul meu. De mult nu am intalnit un astfel de cadru medical. Tot respectul si ma inchin in fata acestei somitati. Sunt putini oameni de felyul domnie sale.Sanatate sa-i dea bunul DUMNEZEU , ca sa ajute pe multi de-al de noi..suferinzii.
datcu
datcu
7 ani si 6 luni
este un 'DUMNEZEU' pe pamant. Cu ajuturul CELUI DE SUS face minuni. Mii de multumiri si multa sanatate, sa aveti in grija toti pacienti cum ne-ati avut pe noi.
cristiana
cristiana
7 ani si 8 luni
Am ezitat mult timp sa o deranjez pe Dna Prof.Ginghina pentru o chestiune pe care o consideram relativ minora si stiind ca sunt multi oameni cu boli grave care au nevoie de excelenta dumneaei.Am gresit.De cand am fost la dna doctor si am primit diagnosticul si tratamentul adecvate m-am simtit din nou excelent. Nu am intalnit aproape niciodata , dar mai ales in ultimii 20 de ani un om atat de OM si un profesionist desavarsit ca dna dr Ginghina. Ii multumesc ca exista.
Motoi Marin
Motoi Marin
8 ani si 25 zile
O doctora in adevaratul cuvantului, care depune toata pasiunea pentru aceasta meserie.
Mielu Xenia
Mielu Xenia
8 ani si 25 zile
In 1984 cand am venit in contact profesional si medical cu d-na prof.Ginghina am fost coplesita de o bunatate sufleteasca pe care o aveam in fata mea la care se adauga un clinician desavarsit,incat pot afirma , azi dupa 25 de ani ca traiesc datorita increderii in viata pe care mi-a insuflat-o, medicatiei prescrise,permanent actualizata cu noile cercetari,si afirm pe aceasta cale ca vreau sa imbatrinesc odata cu D-na prof. Ginghina.Cu deosebita stima,
dan crai
dan crai
8 ani si 25 zile
Un om de exceptie, plin de compasiune, care in ciuda faptului ca a ajuns pe culmi stie sa se apece asupra fiecarui bolnav, indiferent de conditia sociala. Exceptionala din punct de vedere profesional. Sunt din Galati, dar atat aici, sau la Targu Mures, ca sa nu mai spunem de Fundeni, este considerata ca fiind cel mai bun medic diagnostician in cardiologie si daca te poate scapa cineva de cutit numai dansa o poate face...si Dumnezeu. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si numai bune !
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Prof. univ. dr. Doina Carmen Ginghina


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Prof. univ. dr. Doina Carmen Ginghina

Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update