Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
DC

Medic Primar Cardiolog Dragomir Ovidiu Chioncel

Medic specialist in Cardiologie
5 13
13
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 13 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dragomir Ovidiu Chioncel?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Raluca
8 ani si 7 luni

Am fost foarte multumit de serviciile dvs. Nu am asa ceva in mine.

Burlacu Alexandru
8 ani si 8 luni

Numai ce iese la analize , si atat. Ii plangem de pe acum pe acei 2 autori : Paun si Gherasim.Se imprima automat mesajul pe internet si send Up direct si asta numai de la mine. Se scoate definitiv din bibliografia examenului de medic specialist , arhivat , parafat , si la revedere, cu ei.

PREDESCU
9 ani si 4 luni

Impecabil ! Am avut sansa sa fiu pacientul remarcabilului medic Ovidiu Chioncel.Mod exemplar de investigare,diagnosticare ,tratare.Un profesionist de exceptie,un medic dedicat profesiei si pacientului. Va multumesc domnule doctor pentru tot ce ati facut pentru mine.

george ionescu
9 ani si 8 luni

Am intilnit in viata mea medici buni si foarte buni,teoreticieni desavirsiti, dar pentru prima data un medic care sa-si exercite profesia cu atita devotament si care sa-si puna in practica intreaga stiinta cu atita precizie,dar mai ales un medic, cu , si de cuvint.Un adevarat profesionist.

elena i.
9 ani si 9 luni

Atitudine profesionala ,morala si umana impecabila! Un foarte bun diagnostician,un medic care nu uita ca echilibrul dispare si boala ... invinge daca nu gaseste tratamentul potrivit.Un profesionist desavarsit .

stan marin
9 ani si 11 luni

Un medic adevarat, dedicat total profesiei, un om care vede in fiecare pacient doar ceea ce trebuie - un alt om ca si dansul, caruia i se mai acorda o sansa la viata...

Florin Oprea
10 ani si 24 zile

Am fost foarte multumit de servicii.

Andrei
10 ani si 1 luni

Am nimerit intamplator , in urma unui infarct stentat in urgenta . la dr. Ovidiu Chioncel. Resposabilitate decizionala mare pentru sectia pe care o conduce. Viata depinde de orice detaliu aparent nesemnificativ care te poate trimite pe lumea cealalta in cateva minute sau reda familiei pentru inca multi ani de viata. controlata , organizata , echilibrata si ordonata. Pentru multi dintre noi , incluzandu-ma si pe mine , genul acesta de viata parea , intr-un trecut deloc indepartat ca nu are sens. Nu sunt un pacient comod , sunt un pacient destul de bine informat medical , sceptic , neincrezator , neascultator , pe scurt un "Gica contra" intr-o versiune foarte enervanta pentru medicul care incearca sa imi salveze viata . Va multumesc domnule doctor pentru fermitatea cu care m-ati convins sa ma las de fumat , pentru siguranta cu care mi-ati condus monitorizarea dupa infarct , pentru increderea pe care mi-ati acordat-o lasaidu-ma sa fiu propriul meu arbitru in genstionarea reducerii factorilor de risc post eveniment si nu in ultimul rand pentru rabdarea de care ati dat dovada in fata unui pacient indisciplinat si relativ dificil de condus.

Locatie medic

Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213021110, 021 3175222

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter