Coronavirus Update

Medic Primar Cardiolog Dragomir Ovidiu Chioncel
Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

13 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Raluca
Raluca
5 ani si 11 luni
Am fost foarte multumit de serviciile dvs. Nu am asa ceva in mine.
Burlacu Alexandru
Burlacu Alexandru
6 ani si 3 zile
Numai ce iese la analize , si atat. Ii plangem de pe acum pe acei 2 autori : Paun si Gherasim.Se imprima automat mesajul pe internet si send Up direct si asta numai de la mine. Se scoate definitiv din bibliografia examenului de medic specialist , arhivat , parafat , si la revedere, cu ei.
PREDESCU
PREDESCU
6 ani si 8 luni
Impecabil ! Am avut sansa sa fiu pacientul remarcabilului medic Ovidiu Chioncel.Mod exemplar de investigare,diagnosticare ,tratare.Un profesionist de exceptie,un medic dedicat profesiei si pacientului. Va multumesc domnule doctor pentru tot ce ati facut pentru mine.
george ionescu
george ionescu
7 ani si 26 zile
Am intilnit in viata mea medici buni si foarte buni,teoreticieni desavirsiti, dar pentru prima data un medic care sa-si exercite profesia cu atita devotament si care sa-si puna in practica intreaga stiinta cu atita precizie,dar mai ales un medic, cu , si de cuvint.Un adevarat profesionist.
elena i.
elena i.
7 ani si 1 luni
Atitudine profesionala ,morala si umana impecabila! Un foarte bun diagnostician,un medic care nu uita ca echilibrul dispare si boala ... invinge daca nu gaseste tratamentul potrivit.Un profesionist desavarsit .
stan marin
stan marin
7 ani si 3 luni
Un medic adevarat, dedicat total profesiei, un om care vede in fiecare pacient doar ceea ce trebuie - un alt om ca si dansul, caruia i se mai acorda o sansa la viata...
Florin Oprea
Florin Oprea
7 ani si 5 luni
Am fost foarte multumit de servicii.
Andrei
Andrei
7 ani si 6 luni
Am nimerit intamplator , in urma unui infarct stentat in urgenta . la dr. Ovidiu Chioncel. Resposabilitate decizionala mare pentru sectia pe care o conduce. Viata depinde de orice detaliu aparent nesemnificativ care te poate trimite pe lumea cealalta in cateva minute sau reda familiei pentru inca multi ani de viata. controlata , organizata , echilibrata si ordonata. Pentru multi dintre noi , incluzandu-ma si pe mine , genul acesta de viata parea , intr-un trecut deloc indepartat ca nu are sens. Nu sunt un pacient comod , sunt un pacient destul de bine informat medical , sceptic , neincrezator , neascultator , pe scurt un "Gica contra" intr-o versiune foarte enervanta pentru medicul care incearca sa imi salveze viata . Va multumesc domnule doctor pentru fermitatea cu care m-ati convins sa ma las de fumat , pentru siguranta cu care mi-ati condus monitorizarea dupa infarct , pentru increderea pe care mi-ati acordat-o lasaidu-ma sa fiu propriul meu arbitru in genstionarea reducerii factorilor de risc post eveniment si nu in ultimul rand pentru rabdarea de care ati dat dovada in fata unui pacient indisciplinat si relativ dificil de condus.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Medic Primar Cardiolog Dragomir Ovidiu Chioncel


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

13 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Medic Primar Cardiolog Dragomir Ovidiu Chioncel

Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter