Coronavirus Update

Medic Primar Cardiolog Andrei Carp
Medic specialist in Cardiologie Ecocardiografie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

16 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Laura
Laura
5 ani si 8 luni
Un foarte bun profesionist. Recomand cu incredere.
Anonim AS
Anonim AS
5 ani si 8 luni
Va rog mult de tot sa ne dati si noua detalii cum sa il contactam pe dl.dr. Andrei Carp pentru o programare la spitalul Fundeni. Va multumim mult.
Liliana Banu
Liliana Banu
5 ani si 9 luni
Nu m-a dezamagit niciodata
Carmen Baroian
Carmen Baroian
6 ani si 1 luni
Felicitari pentru acest om si un adevarat profesionist! Permiteti-mi sa va spun ca ii multumesc din suflet pentru tot! Foarte bun diasgnostician! Foarte atent la detalii! Stima si respect! Oameni buni! Cat in tara asta mai exista specialisti ca acest medic, in fata caruia ma inclin, am speranta ca mai avem o sansa la viata. Suntem intr-o boala auto-imuna, de a ne lasa specialistii sa plece mancand pamantul.Nu e corect pentru ei. Este gresit pentru noi pentru noi pe termen scurt, mediu si lung. Haideti sa ii sprijinim cu totii orice ar fi! Nu ezitati nici o clipa sa il cautati daca aveti un dubiu pentru un diagnostic si un tratament cu care nu sunteti confortabil.
Ioana P.
Ioana P.
6 ani si 8 luni
Foarte bun diagnostician! Nu cere o multime de investigatii pentru a pune diagnosticul, asa cum fac marea majoritate a medicilor din Romania. Domnul doctor Carp este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Va multumim domnule doctor ca existati.
Ungureanu
Ungureanu
7 ani si 2 luni
Inainte sa ajung la Dr. Carp am fost un pacient dezorientat si descurajat de faptul ca dupa numeroase controale nu am obtinut nici tratamentul portivit si, implicit nici problemele de sanatate nu s-au ameliorat. Am ajuns la dumnealui bazandu-ma pe opiniile celor care au scris pe acest site. As vrea ca la randul meu, exprimandu-mi parerea, sa pot ajuta oameni care au nevoie de o indrumare. Il recomand cu toata responsabilitatea pe dl Dr Carp. E un om si un profesionist desavarsit.
Criss
Criss
7 ani si 5 luni
Bumica mea Dumitru Maria a fost zilele trecute la dr. Carp si a fost diagnosticata cu "un chegulet in cavitatea inimi " , ea fiind operata in urma cu 14 ani , ac***a 2 proteze la inima.Mii de multumiri omului si doctorului Andrei Carp! Sanatate!
Valeriu
Valeriu
7 ani si 8 luni
Totul la superlativ despre medicul si omul Andrei Carp! Nu exagerez cu nimic, dar un astfel de om merita toata stima si consideratia unei tari intregi. Dumnezeu lucreaza prin oameni si este foarte clar ca domnul Andrei Carp este unul din alesii lui Dumnezeu. Sunt aproape 20 de ani de cand il cunosc pe medicul Carp si pot sa va spun ca niciodata nu m-a dezamagit! Ii doresc multa sanatate, fericire si putere de munca! Marinciu V.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Medic Primar Cardiolog Andrei Carp


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

16 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Medic Primar Cardiolog Andrei Carp

Medic specialist in Cardiologie Ecocardiografie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter