Coronavirus Update

Dr. Virgil Margarit Olariu
Medic specialist in Kinetoterapie

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
ana
ana
6 ani si 1 luni
A rezolvat cazuri care , in alte unitati medicale li s-a recomandat interventie chirurgicala .
ana
ana
6 ani si 1 luni
Simte si vede foarte bine diagnosticul.
Romulus Gheorghe Olariu
Romulus Gheorghe
Olariu

6 ani si 4 luni
Acest individ nici macar om nu este. Intaresc comentariul d-lui Alexandru. Am fost la cabinet, dupa ce l-am sunat in prealabil. Dupa ce am asteptat infernal in sfirsit l-am intrebat despre RMN-ul meu ( pe care il aveam facut in America). Facind o mirlanie de ironism mi-a zis sa ma iau eu sa ma duc sa ma tratez in America. Iar acum stiu de ce, fiindca cu sarmanele babe si bietii mosi de-acolo, face ce vrea, ii suduie pe holul ala infim, ii jigneste pe cei care vin cu bolnavii, de obicei copiii lor, urla si latra ca intr-un spasm de criza de orgoliu si infatuare. Individul ala isusi are nevoie de tratament. Mi se pare ireal ca are oameni (de obicei sarmani batrini) care stau la coada, platesc, sa-i ia agaliul asta de individ la misto si la 3 pazeste. In orice tara normala asta-si pierdea si vreo citiva dinti si licenta de practica-ntr-o saptamina. Colegul meu, care m-o recomandat acolo, mi-a zis: -Da mai, da'' e un doctor bun! Din nefericire asta nu-mi zice decit cit de umili si intirziati la minte sint pacientii nostri, care accepta atitea mizerii.
maria
maria
7 ani si 5 luni
am dat aceste calificative din postura de pacient multumit.
Liviu Morar
Liviu Morar
8 ani si 20 zile
Daca-ti place sa fii bruscat verbal, sa nu fii ascultat, [...], [...] si a infatuarii, sa te simti romin dupa ce iesi de la el din cabinetul de pe strada Banatului, ai ales bine, du-te la Margarint Virgil Olariu. De competentele lui medicale nu ma indoiesc, desi am plecat dupa ce am schimbat numai vreo 3 propozitii cu el. N-am crezut ca un om care are facultate cica poate fi asa [...]. O fi avind el facultate, dar intelectual n-a devenit. Adevarul ca-si si merita clientela...care stau cu capul plecat cind ii ia la rost si-i boscorodeste si le-o reteaza... [...]. - comentariu moderat de Admin
Alexandru
Alexandru
8 ani si 17 zile
Acest medic se poarta cu pacientii foarte urat, este temperamental, lucruri care anuleaza orice competenta pe care ar putea-o avea!
gabi dumitru
gabi dumitru
8 ani si 6 luni
super doctor

Spune-ti parerea despre Dr. Virgil Margarit Olariu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Virgil Margarit Olariu

Medic specialist in Kinetoterapie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter