Coronavirus Update

Dr. Violeta Vlad
Medic specialist in Medicina interna Reumatologie
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.222.39.60

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea

2 ani si 9 luni
Am fost la ea anul trecut, la Regina Maria, pentru cauterizarea cornetelor nazale inferioare. S-a comportat foarte ok cu mine, nu m-a grabit, si-a facut treaba asa cum trebuie (acum, la 1 an distanta, respir din nou foarte bine). Am mai vizitat-o apoi periodic, post-operatie, pentru spalarea cailor nazale, si din nou a fost s-a comportat frumos si si-a facut treaba. Recomand.
Ana Maria
Ana Maria
3 ani si 4 luni
Buna ziua. Despre dna doctor Violeta Vlad (specializare ORL, caci mai este si alt dna doctor) am numai cuvinte de lauda. Am fost la foarte multi doctori ORL cu copiii mei si este cel mai bun doctor. O recomand!
Ana T
Ana T
3 ani si 7 luni
Parerile sunt impartite, noi personal suntem pacientii dnei dr si suntem foarte multumiti. Cu fetita am fost la dumneaei, pe cand avea 3 ani si s- a comportat foarte bine, ne- a explicat pe intelesul nostru totul si ne- a ascultat intotdeauna. Nu zic ca ne- a primit si fara programare de mai multe ori, mergeam la receptie o sunau si niciodata nu ne- a refuzat. Acum trebuie sa merg si eu cu o sinuzita si nici nu ma gandesc sa incerc la alt medic. Asa cum spuneam fiecare cu parerea, cu experienta si cu pretentiile lui. Nota 10.
Cepi Melinda
Cepi Melinda
3 ani si 8 luni
sunt socata de citesc de dr Vlad Violeta. De fiecare data ne-a luat la consult fara programare. A fost foarte atenta si amabila de fiecare data cu cei mici. Prima data cand am fost la ea fetita mea a avut 1 an si 2 luni, a avut rabdare cu ea. Recent am ajuns la ea cu baiatul meu de 5 luni. Nu am nimic de reprosat in privinta ei. Tratamentul prescris de ea a functionat de fiecare data.
Amalia
Amalia
5 ani si 11 luni
un medic autist. nu asculta. Nu mi-a inspirat deloc incredere, eu vorbeam despre simptomele mele, ea isi vedea de treaba acolo pe reteta, de parca stia ce sa-mi dea inainte de a auzi ce am.... Interactiune f f sp***a.
radu
radu
6 ani si 2 luni
Multumit. Atidudine profesionista. Siguranta in diagnosticare. M-a ascultat. Mi-a raspuns la toate intrebarile.
Marius
Marius
6 ani si 6 luni
Un doctor care nu te lasa sa vorbesti sa spui ce te doare vorbeste doar ea si daca te duci cu analize facute in alta parte contrazice si alti medici care ti-au pus un diagnostic ea zice ca nu ai asa ceva e de-o p***ae maxima vorbeste aiurea cu pacientii am fost personal la ea la sfanta maria etaj 1
ionescu georgiana
ionescu georgiana
6 ani si 7 luni
Despre doamana dr vlad violeta, medic ORL , am fost foarte multumita, am avut probleme cu baietelul cu o otita si polipi, s-a purtat cu copilul exemplar. Intamplator am aflat ,cand am dorit sa revin la control,ca exista 2 doamne dr Vlad Violeta , una medic reumatolog ( pe care Nu o cunosc - nu pot sa-mi dau cu parerea ) si dr Vlad Violeta, medic orl (un medic profesionist)
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Violeta Vlad


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Violeta Vlad

Medic specialist in Medicina interna Reumatologie
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter