Coronavirus Update

Dr. Ursache Andrei
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

20 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 10 luni
Dr. Andrei Ursache, exeptional! Am avut un accident rutier cu mai multe fracturi, m-a operat si, la cateva luni- distanta, sunt din nou om. Multumesc domnului doctor!
Stanescu
Stanescu
5 ani si 11 luni
Foarte bun medic!
Popescu Tudor
Popescu Tudor
6 ani si 1 zile
Dr. Andrei Ursache, cel mai bun din Romania in rezolvarea fracturilor! Nepotul meu a suferit un accident rutier de motocicleta si a suferit mai multe fracturi de bazin. L-a operat impreuna cu dr Radu Tutuianu si dr Gabriel Stefanescu si dupa 4 luni mergea binisor pe picioarele lui. Acum la patru ani de la accident nepotul meu nu are nici cea mai mica problema si este perfect cum l- a facut mamica lui! Ii multumesc Dr Andrei Ursache pt tot sprijinul si atentia pt familia mea!
Neagu Marian
Neagu Marian
6 ani si 29 zile
Multumim dr Ursache si dr Stefanescu! Doi profesionisti extraordinari! Fam.Neagu din Urziceni
Vera
Vera
6 ani si 1 luni
Am fost operata de Dr. Stefanescu la Spitalul Medicover. Totul a decurs exact cum mi-a explicat inainte de interventie. Dl. Dr. Stefanescu mi-a fost recomandat de o cunostinta care a fost extrem de multumita de dansul, am inteles ca au tinut legatura permanent si dupa externare pana cand si-a recuperat complet. Foarte bun medic si bun comunicator. Il recomand!
pacient 222
pacient 222
6 ani si 1 luni
Salutare! Tocmai ce m-am programat la un control in cadrul clinicii Medicover Baneasa, la medicul ortoped Stefanescu Gabriel. Am vazut ca exista opinii diferite cu privire la profesionalismul acestuia. Dupa consult am sa relatez cu lux de amanunte cum a decurs controlul. Salut. P.S. Sper sa nu imi faca avansuri si mie :)).
Tin Tin
Tin Tin
7 ani si 3 luni
Dr Ursache este un profesionist desavarsit! Il recomand! Pacat ca nu mai face echipa cu dr Stefanescu. Faceau o echipa grozava impreuna! Il recomand si pe dumnealui!
pacient
pacient
7 ani si 3 luni
cineva rau intentionat scrie peste tot despre dr Stefanescu! nici macar nu are informatii corecte despre dansul, unde lucreaza si ce opereaza! probabil este vorba despre o frustrata refuzata amoros de toti barbatii! Dl dr Stefanescu este un profesionist desavarsit, mi-a efectuat o interventie artroscopica la umar si mi-a reparat coafa rotatorie. Dupa mai multe vizite la alti medici mai in varsta l-am ales pe dansul sa ma opereze si i-am dat credit dupa ce a fost singurul in stare sa-mi explice cu lux de amanunte beneficii si riscuri. Dr Stefanescu are recunostinta mea! Jos palaria Doctore! Dai clasa multora!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ursache Andrei


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

20 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Ursache Andrei

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter