Coronavirus Update

Dr. Tutuianu Radu
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Mircea Stancu
Mircea Stancu
2 ani si 9 luni
Dl dr. Radu Tutuianu este un profesionist desavarsit! Am fost operat de acesta in data de 08.04.2019 si nu am cuvinte sa imi pot exprima multumirea, admiratia si respectul pentru acest om. Amabil, rabdator, calm si extrem de bine pregatit! Operatia a fost foarte complicata dar rezultatele sunt uimitoare! Il recomand cu toata inima! Multumesc!
Mirela G
Mirela G
8 ani si 15 zile
Dr. Tutuianu a operat-o pe bunica mea la genunchi, unde a pus o proteza. Am fost foarte surprisi de cat de amabil este, la fel intreaga echipa de rezidenti si asistenta cu care opereaza. Ne asteptam la servicii medicale bune, tehnic vorbind, fiind la spitalul Floreasca, insa atitudinea, atentia si rabdarea cu care isi trateaza pacientii au fost peste asteptari. Este un medic excelent si o persoana deosebita!
Dr. Gina Pana
Dr. Gina Pana
8 ani si 3 luni
Dr. Tutuianu este un profesionist desavarsit, de o inalta probitate morala. Atentia pe care o acorda pacientilor demonstreaza calitati umane din ce in de mai rar intalnite astazi. Un medic de top de a carui prezenta in Romania trebuie sa fim mandri. Ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru grija cu care a operat luxatia congenitala de sold de care sufeream, pentru reusita in cel mai inalt grad a unei interventii extrem de complicate.
bogdan coltea
bogdan coltea
11 ani si 6 luni
in 1993 doctorul TUTUIANU a facut parte din echipa de medici condusa de doctorul SERBAN ALEXANDRU si dr TANASE DAN care m-au operat in urma unui accident rutier,ambele picioare rupte si mana dreapta,niste profesionisti desavarsiti ,meseriasi ,si tineri erau sa le dea dumnezeu sanatate.
Ghengeaua Flavia
Ghengeaua Flavia
12 ani si 8 luni
Mi-am rupt piciorul in vara anului 2007 si am fost operata de dl. dr. Radu Tutuianu. Pe langa faptul ca este un medic foarte bun, este si un om deosebit, care are foarte multa grija de pacienti si care te face sa te simti in siguranta. Pot spune ca ma simt foarte bine, nu schiopatez asa cum o fac alte persoane care au avut aceeasi fractura ca mine, si daca nu as vedea urma operatiei, nu m-as mai gandi ca am avut piciorul rupt. Vreau sa spun ca la 10 luni de la operatie am putut merge pe munte intr-un traseu pe creasta de 11 ore si nu am avut nici un fel de probleme. Va multumesc domnule doctor pentru grija si atentia dumneavoastra, pentru faptul ca pot spune ca am cunoscut un om deosebit din toate punctele de vedere.
Datcu LUCIA
Datcu LUCIA
12 ani si 10 luni
Dnul dr.Tutuianu este un mare profesionist si un mare caracter.Ii multumesc ca m-a ajutat f. mult ,mi-a operat mama, care inaite de operatie nu mai putea merge si acum ,este foarte bine.Va multumesc d-nule doctor si sunt convinsa ca oameni ca dumneavoasta ne trebuie in spitale.Poate, am veni atunci cand avem nevoie cu mai mare incredere.Va multumesc .Lucia Datcu

Spune-ti parerea despre Dr. Tutuianu Radu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Buna

Dr. Tutuianu Radu

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter