Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

monica oprea
9 ani si 4 luni

Sa-i dea dumnezeu sanatate ca este un doctor foarte,foarte bun ,foarte explicit si un bun profesionist.felicitari

alinaT
9 ani si 4 luni

Am adus pe lume o minune de baietel in 2000 cu ajutorul domnului doctor si am fost foarte multumita de dumnealui. a ramas medicul meu pana in momentul de fata si doar cuvinte de lauda imi vin acum in minte. un pic cam dezordonat la prima vedere, dar merita sa-i acordati toata increderea si sa-i incredintati viata dumneavoastra si a copilului dumneavoastra pe parcursul celor 9 luni de sarcina (cu siguranta, dupa aceea va veti inscrie in "fan club-ul" dumnealui).

Timo
9 ani si 4 luni

Orice femeie cred ca ar fi multumita de medicul ei ginecolog care ii acorda toata atentia si sprijinul necesar. eu am nascut cu acest minunat doctor, la adesa caruia am numai cuvinte de lauda si respect si cine stie, in viitorul apropiat poate vom mai merge impreuna pe acelasi drum timp de 9 luni.nu conteaza ca ne face sa asteptam mai multisor pe holul spitalului;parerea mea este ca un medic care este ocupat si in viteza tot timpul inseamana ca este unul foarte bun,capabil.

iliescupetrica
9 ani si 4 luni

Am nascut cu dr. esanu in anul 2007 si nu pot sa spun ca e un doctor cum nu mai intalnesti in zilele noastre si cum ar trebui sa fie toti.
s-a ocupat de noi exemplar. nu am decat cuvinte de lauda si este inainte de toate un om de aur.
eu am un deosebit respect pt. dumnealui

raluca
9 ani si 4 luni

Domnul doctor esanu este un om minunat,eu am fost internata la dansul si a avut mare grija de mine a fost ff dragut mereu venea sa vada ce fac,insa pana acum nu am rezolvat problema mea aceea ca nu raman insarcinata dar asta nu este vina dansului
si voi merge incontinuare la dansul sunt sigura ca ma va ajuta sa raman insarcinata .va doresc multa sanatate si mult noroc

andronic aurelia
9 ani si 4 luni

Tot respectul si multumirile mele,sint onorata ca vam cunoscut,sinteti nu numai un medic excelent dar si un bun psiholog multumesc ca miati dat incredere si ma pot bucura de viata.

Pag 2 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter